Importanța rugăciunii


Adesea când vorbim despre rugăciune, fugim repede cu gândul la scumpii noștri frați penticostali, Dumnezeu să îi binecuvinteze! Și parcă ne inferiorizăm și spunem că noi nu suntem așa de rugativi cum ar trebuie, cum ne-a cerut Dumnezeu. Și facem de aici un prilej ca să nu mai pornim la drum, la acest drum binecuvântat al rugăciunii. Aici este cred mai degrabă vorba de pricepere pe tărâm spiritual, decat de o predispoziție cultică. Este vorba de hotărârea de a face ceva ce ți-a spus Dumnezeu. Pentru toți aceștia și pentru alții interesați dau mai jos câteva gânduri importante despre această parte importantă din viața noastră și cum pot fi ele implementate în viața noastră orășeană încărcată de care ne plângem cate odată. Iată ce spunea pastorul  Norman Vincent Peale despre acest subiect!

  • Nu poţi însănătoşi un om din punct de vedere fizic până nu-l vindeci sufleteşte.
  • Un faimos psiholog spunea: „Rugăciunea este cea mai mare putere care îi stă la dispoziţie unui individ pentru aşi rezolva problemele personale.
  • Munca susţinută, gândirea pozitivă, corectitudinea, tratamentul corect al oamenilor şi un mod corect de rugăciune dau întotdeauna roade.
  • A îţi umple ziua cu rugăciune înseamnă să iţi duci viaţa în ritmul rugăciunii. Nu înseamnă să îngenunchezi mereu, dar adeseori Îi vorbeşti lui Dumnezeu ca Unui asociat de încredere: „Ce mă fac Doamne!” sau „Luminează-mă, Doamne!”. Să îţi îmbii mintea cu rugăciune şi astfel munca ta este invadată de rugăciune.
  • Una din funcţiile importante ale rugăciunii este stimularea ideilor creatoare (te propulsează în sus, în mai bine). Mintea conţine toate resursele necesare pentru o existenţă plină de succes.
  • Grove Patterson redactor la ziarul Blade din Toronto spunea: „Îmi plăcea dă adorm rugându-mă, căci sunt convins că subconştientul atinge atunci gradul maxim de relaxare. Viaţa noastră este guvernată în mare parte de subconştient. Dacă picuraţi o rugăciune în subconştientul dumneavoastră în momentul de maximă relaxare, rugăciunea va avea un efect puternic.
  • În mintea noastră, avem aproape două miliarde de baterii minuscule care pot fi încărcate. Creierul uman poate transmite putere prin gânduri şi rugăciuni. Puterea magnetică a corpului a fost testată deja. Dispunem de mii de mici piste de decodare, iar, când acestea sunt activate prin rugăciune, este posibil ca o persoană să fie invadată de o uriaşă energie, care poate circula liber între oameni. Putem transmite multă putere prin rugăciune, care se comportă atât ca o pistă de lansare cât şi ca o pistă de aterizare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s