Daruri pentru noul nascut

Astazi am intrat in luna Nasterii Mantuitorului, generic cunoscuta Sarbatoarea Craciunului. Oamenii fac tot felul de lucruri de craciun, lucruri organizate si gandite de oameni. Daca ar fi sa intrebam pe Dumnezeu ce ar vrea El sa facem de nasterea Domnului Isus, ce am afla?

  1. Da-i grijurile si ingrijorarile tale (1Petru 5,5) Dumnezeu ne-a privit de la inaltimea cerului si ne-a vazut tristi si preocupati cu problemele noastre. In bunatatea Sa, El ni L-a trimis pe Dumnul Isus ca sa ne scape de aceasta presiune a vietii
  2. Da-i pacatele tale (Isaia 53: 4-6; Evrei 9:26; etc.) Sursa tuturor problemelor noastre este pacatul, instrainarea noastra de Dumnezeu si trairea dupa capul nostru. Am ajuns robi ai poftelor nesabuite si victime ale propriilor noastre capricii. Diavolul nu ne-a adus fericirea, ci auto-distrugerea.Da-i pruncului nascut in iesle pacatele tale. Despovareaza-te si lasa-te vindecat de El.
  3. Da-i inima ta (Ezech. 11:19; 36:26) Singurul motiv pentru care Dumnezeu vrea sa-i dai inima ta este faptul ca ai o inima bolnava. Dumnezeu vrea sa faca un transplant de inima: „Fiule, da-mi inima ta … Nefericirea ta este izvorata din conditia precara a inimii tale. Avem inimi impietrite, bolnave. Nu mai santem sensibili la Dumnezeu si la lucrurile cu adevarat valoroase si vesnice. Ne entuziasmam pentru fleacuri si ramanem nesimtitori la intentiile si planurile lui Dumnezeu cu noi si cu lumea.Incheiere: ti se pare Dumnezeu „costisitor”. Mai fati inca o data socoteala. El a venit ca sa-ti ia problemele, pacatele si inima ne aducatoare de fericire. In locul acestora, Dumnezeu iti ofera prin Cel nascut in iesle: pace, neprihanire si bucurie in Duhul Sfant. Primeste darul lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s