2 gânduri despre „Un pahar cu lapte

  1. Dumnezeu lucreaza prin oameni. Ceea ce noi numim uneori coincidenta fericita, defapt e mana nevazuta a lui Dumnezeu. De aceea cea mai frumoasa rasplata a fost cand cineva pe care l-am ajutat intr-o anumita imprejurare, mi-a zis „multumesc Doamne”. Cand semenul tau recunoaste in tine lucrarea lui Dumnezeu, e mai mult decat suficient. Recent mi s-a intamplat sa am si eu nevoie de ajutor(intr-o problema de sanatate), dupa ce n-am reusit sa obtin o programare la un profesor doctor renumit, lansand doar o intrebare pe un blog am primit de la cineva strain solutia.Dupa ce ne-am cunoscut am avut ocazia sa constat ca era sotia unui preot care mi-a facut o programare la un spital din Bucuresti, la profesorul acela. Coincidenta fericita? Nu prea cred, cred ca a fost mana lui Dumnezeu.
    Atunci cand semenul tau pe care il ajuti este ingrat, nu fi suparat, vei fi rasplatit de Dumnezeu prin cine stie cine, intr-o alta imprejurare.

  2. Maria, ai avut o experienta deosebita intradevar! Este un lucru extraordinar sa iei totoul ca din mana lui Dumnezeu, sa crezi ca in spatele tuturor lucrurilor este Dumnezeu, marele Regizor. Asta iti da odihna si incredere in toate treburile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s