Cele 11 reguli de Bill Gates

Am citit mai demult aceste reguli intr’o revista „Fituica”, cred. Acum le-am gasit din nou, insa in engleza, sper sa nu fi facut greseli prea mari de traducere.

Ce franc este Bill ! 🙂

Sa-l ascultam!

25-gates

1. Viata nu este dreapta – obisuiti-va cu ea.

2. Lumea nu se grabeste sa iti ofere respectul de sine. Ea asteapta sa faci ceva util pentru asta ca sa fi respectat apoi.

3. Nu iti dori sa castiti 20.000 dolari SUA pe luna dupa ce ai iesit din scoala. Nu te astepta sa fii vicepresedintele unei companii cu telefon si masina in dotare, inainte sa ai propriul tau telefon si masina personala.

4. Daca credeti ca profesorul vostru este nepoliticos, asteptati pana cand veti avea primul sef la servici. El nu va avea mila de voi.

5. Fi gata sa pornesti de la orice nivel, sa vinzi ziare in vacanta sau asa ceva. Bunicii nostrii asa s-au descurcat in viata, poate si mai greu.

6. Daca tu ai gresit, nu este vina parintilor tai. Nu regreta greselile lor, invata de la ei.

7. Inainte sa te nasti, probabil ca parintii tai nu erau atat de critici ca acum. A trebuit sa plateasca cu greu facturile, sa spele hainele si sa lupte cu neascultarea voastra. Deci inainte de a salva planeta de greselile generatiei trecute, incercati sa faceti ordine in propria camera.

8. Scoala voastra poate ca se imparte in castigatori si invinsi, dar sunt si rezerve. Unii dau examenul pana cand obtin rezultatul dorit. In viata nu este asa. Trebuie sa te asiguri ca il iei de prima data!

9. Viata nu este impartita in semestre. Si este putin probabil ca pentru a ajuta alti angajati sa-si indeplineasca indatoririle lor, la sfarsitul fiecarei perioade sa ai intotdeauna verile libere. Fa asta in timpul tau pe care il ai.

10. Televiziunea nu este viata reala. In viata reala, oamenii isi parasesc cafenelele sau cluburile si merg la lucru.

11. Fii dragut cu „tocilarii”. Nu stii cand vei ajunge sa lucrezi pentru unul din ei.

4 gânduri despre „Cele 11 reguli de Bill Gates

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s