Radio Micul Samaritean

Cele 26 statii de radiodifuziune Radio Micul Samaritean au fost cesionate catre Radio Vocea Sperantei. Pentru cei interesati,  in urma cesiunii nu s-a primit nici o suma de bani.

Din 1 Octombrie pe undele Micului Samaritean va emite Radio Vocea Sperantei.

Claudia Miron

21 de gânduri despre „Radio Micul Samaritean

 1. Ma bucur sa aud asta, dar ma tem ca lucrurile nu stau chiar asa. Eu am inteles ca Micul Samaritean a fost vandut catre Vocea Sperantei, adica va promova mesajul AZS.

 2. Ar fi fost bine ca postul sa fi fost in ograda RVE, numai ca in procesul verbal al CNA prin care firma dlui Blaj a cedat licentele de emisie era scris numele firmei care se ocupa de Radio Vocea Sperantei…la fel ca si Nelu Filip, am serioase indoieli ca RMS ar fi ajuns in cele din urma la RVE, mai ales ca odata cedate licentele de emisie catre adventisti, nu ii vad pe acestia din urma cedandu-le nici in ruptul capului…Mai plauzibila pare o lipsa de informare (cazul nevinovat) sau daca nu o dezinformare voita din partea RVS…

 3. DRAGUL NOSTRU FLORIN,SUNT LUCRURI PE CARE EU NU LE CUNOSC PREA BINE, ORICUM PAREREA MEA ESTE CA NU CONTEAZA IN OGRADA CUI SE AFLA ACEST POST DE RADIO,CA ESTE LA ADVENTISTI,S-AU IN ALTA PARTE,ACEST FAPT NU CRED CA ARE PREA MARE IMPORTANTA!! IMPORTANT ESTE CA ACEST POST DE RADIO SA TRANSMITA MESAJELE DE DRAGOSTE SI DE MANTUIRE,DIN PARTEA DOMNULUI NOSTRU ISUS CHRISTOS!! IN REST SCUMPUL NOSTRU FLORIN,MA BUCUR CA TE GANDESTI LA NOI,SI NU NE-AI UITAT,SI ACEASTA ESTE NUMAI SLAVA DOMNULUI NOSTRU ISUS CHRISTOS!! HALELUIA!!

 4. NOI CA SI CRESTINI TREBUIE SA AVEM DRAGOSTE UNII FATA DE ALTII, NU TREBUIE SA NE UITAM LA FATA OMULUI!!NOI TREBUIE SA AVEM ACELEASI SIMTAMINTE,PE CARE LE ARE DOMNUL NOSTRU FATA DE NOI!!ESTE FOARTE IMPORTANT SA NE IUBIM UNII PE ALTII!! CINE A FOST CHEMAT INTR-O SLUJBA PENTRU DOMNUL SA SE TINA DE EA!! SA NU ABANDONEZE LUCCRAREA PE CARE O ARE!! CINE ESTE PASTOR SA RAMANA PASTOR,FIECARE SA RAMANA IN SLUJBA PE CARE I SE DA DIN PARTEA DOMNULUI!! DAR DEASUPRA TUTUROR SLUJBELOR,RAMANE DRAGOSTEA SI INGADUINTA PE CARE TREBUIE SA O AVEM FATA DE TOTI OAMENII!! NOI TREBUIE SA-I IUBIM SI PE OAMENII DIN LUME,MAI MULT CA PE NOI INSINE,DAR NU TREBUIE SA AVEM OBICEIURILE PE CARE LE AU EI!! DECI MAI PRESUS DE TOT CEEA CE ESTE IN ACEASTA LUME,ESTE DRAGOSTEA!! CEL MAI MINUNAT DAR PE CARE PUTEM SA-L AVEM DIN PARTEA DOMNULUI NOSTRU ISUS CHRISTOS!! SLAVIT SA FIE DOMNUL!!

 5. Gabriel,

  imi plac indemnurile tale! Trebuie sa ne inarmam cu o astfel de atitudine si gandire. Despre radio, sunt cateva implicatii, daca sunt RVS sau RVE. Vom vedea insa cine va fi. Veste pe care am primit’o si am transmis-o imi surade. Am primit-o de la cineva de la RMS.

  PS cand scrii un comentariu nu trebuie neaparat sa scrii cu litere mari, „caps”, este ok, se intelege si mic. : )

 6. Nelu si Ninel, nu stiu ce sa va spun. Nu stiam de ceea ci zici tu Ninel cu procesul verbal la CNA. Eu am sunat la RMS atunci cand aparuse discutia, imi spuse-se ca inca nu l-au dat RVS, iar acum m-au informat pe mail cu stirea aceasta, cea cu care am vorbit la telefon atunci. Este o persoana care lucreaza la RMS. Restul, Dumnezeu stie 🙂

 7. MULTUMESC PENTRU RASPUNS DRAGUL NOSTRU FLORIN, INTR-ADEVAR INDEMNUL MEU A VENIT ASA DIN PARTEA DOMNULUI ISUS CHRISTOS, STIU CA NU ERA CHIAR LA SUBIECT,DAR UN MESAJ DE DRAGOSTE,EU CRED CA ESTE TOTDEAUNA BINEVENIT!! IN LEGATURA CU ABANDONAREA SLUJBEI DE CATRE UNII COPII AI DOMNULUI,SI CHIAR ACESTI PASTORI AVENTURIERI,CARE ISI ABANDONEAZA CHEMAREA DE A FI PASTORI,ORI COPII LUCRATORI AI DOMNULUI PENTRU UNELE MOFTURI!! NU STIU PENTRU CINE A FOST ACEST MESAJ AL MEU DAR CU SIGURANTA PENTRU CINEVA TOT A FOST!! NOI,CA SI COPII AI DOMNULUI TREBUIE SA NE INCURAJAM UNII PE ALTII!!IN LEGATURA CU SCRISUL,DRAGUL MEU FLORIN TE ROG INGADUIE-MI SA AM ACEST SCRIS MAI MARE,DEOARECE ALTFEL NICI EU NU VAD CE SCRIU!!VEDEREA MEA LASA MULT DE DORIT!CU TOT CU OCHELARI VAD TOTUSI DESTUL DE RAU!!TE IMBRATISAM CU O DRAGOSTE FARA MARGINI,DRAGUL NOSTRU FLORIN!!HALELUIA!!SLAVIT SA FIE DOMNUL NOSTRU ISUS CHRISTOS!!

 8. Gabriel:
  asa este cum spui, ce stim noi pentru cine poate folosi Duhul Sfant cuvintele pe care le-ai spus tu acum.

  Hai ca ti-ai gasit si locul de slujire chiar fiind undeva in europa, neinconjurat de multi romani! 🙂

 9. Acest comentariu va fi pe mai multe bloguri, și este adresat explici proprietarului blogului.

  După cum știi, Parlamentul European va supune legalizării căsătoriile între oameni de același sex. Biblia vorbește despro sodomism, acest lucru fiind o urâciune înainte Domnului.

  Te rog mult să scrii un articol în care să îndemni cititorii care au peste 18 ani și au căsuță de e-mail să voteze Petiția online ÎMPOTRIVA homosexualității. Ai libertatea să formulezi cum dorești, dar mesajul să fie clar: ”Spune NU homosexualității!”

  Până acum s-au strâns doar 8000 de semnături, și în România suntem peste 700.000 de evanghelici. Rușine…

  Linkul petiției este: http://www.petitieonline.ro/petitie-p20670044.html

  Te rog în numele Domnului Isus Hristos, postează un articol, sau pune undeva le vedere…știu eu, poate în sidebar? Se poate. Haideti fratilor, nu va lasati pe tanjala cand putem schimba ceva!

  Puteți modera sau șterge comentariul, dar vă rog, nu uitați de ce a vrut să transmită!

 10. PAREREA MEA ESTE CA NU CONTEAZA IN OGRADA CUI SE AFLA ACEST POST DE RADIO,CA ESTE LA ADVENTISTI,S-AU IN ALTA PARTE,ACEST FAPT NU CRED CA ARE PREA MARE IMPORTANTA!! IMPORTANT ESTE CA ACEST POST DE RADIO SA TRANSMITA MESAJELE DE DRAGOSTE SI DE MANTUIRE,DIN PARTEA DOMNULUI NOSTRU ISUS CHRISTOS!

  Frate Gabriel Simionovici,
  Cred ca totusi conteaza in ograda cui se afla acest post de radio, si aceasta de dragul unei evanghelii curate. Domnul ne cheama sa oferim oamenilor evanghelia lasata de El si nu cea lasata de Hellen White. Te rog sa intelegi ca „nu toti cei ce zic Doamne Doamne” sunt neaparat purtatori ai mesajului adevarat al lui Cristos. Mai multe vei intelege atunci cand te vei apleca asupra doctrinelor promovate de AZS si le vei pune fata in fata cu Scriptura

 11. DUMNEAVOASTRA, FRATE NELU FILIP CREDETI CA PE DOMNUL NOSTRU ISUS CHRISTOS IL INTERESEAZA IN OGRADA CUI SE AFLA ACEST POST DE RADIO,CA ESTE LA RZS,MZS,AZS,TOATE ACESTEA SUNT LUCRURI PE CARE OAMENII,IN SPETA CRESTINII,DIN DIFERITE CULTE SE IMPIEDICA DE ELE!!PE CAND BIBLIA ESTE ATAT DE SIMPLA, TREBUIE DOAR SA AI DRAGOSTE, SI TOTUL DEVINE ATAT DE SIMPLU!!PACEA DOMNULUI,DOMNUL ISUS CHRISTOS SA FIE CU NOI!!

 12. Pe Domnul nu-l intereseaza ograda, dar cu siguranta il intereseaza Evanghelia si curatia ei. Voiam sa spun ca Domnul vrea sa se propovaduiasca Evanghelia lui Isus Cristos si nu evanghelia Hellenei White. In rest ma rog Domnului ca ceea ce a ramas din Micul Samaritean sa nu se transforme in altceva decat un glas care il propovaduieste pe Cristos si nu sabate, diete, anihilationism etc. Dupa ce te vei familiariza cu invataturile promovate de AZS vei intelege ca ele sunt altceva decat a lasat Cristos ca Evanghelie. Dupa cum spuneti, Biblia e atat de simpla, dar se pare ca AZS o complica inutil si tocmai de aceea as dori ca pe frecventele acestor statii de radio sa se propovaduiasca mesajul simplu al Bibliei.
  Cu alte cuvinte vreau sa spun ca nu in orice ograda se cultiva Adevarul, iar daca cineva se multumeste cu lipsa adevarului de dragul „dragostei”, e treaba lui. Scriptura spune ca „adevarul va va face slobozi” Cat despre mine prefer adevarul lui Cristos in fata „adevarurilor adventiste”, iar cand dragostea sta pe temelia Adevarului, abia atunci este cu adevarat dragoste. Restul e fake.

 13. DRAGUL MEU FRATE FILIP, IATA VA SCRIU DIN NOU,DAR VA SCRIU CU FOARTE MULTA DRAGOSTE!! DEOARECE AM O DRAGOSTE NEBANUIT DE MARE SI FATA DE DUMNEAVOASTRA!! DACA EU AM GRESIT CU CEVA IN OPINIILE PE CARE LE-AM AVUT IMI CER IERTARE, ATAT FATA DE DUMNEAVOASTRA,CAT SI FATA DE TOTI CEILALTI FRATI CARE AU CITIT CEEA CE S-A SCRIS!! PENTRU MINE,SI CRED CA SI PENTRU DOMNUL NOSTRU ISUS CHRISTOS,NU CONTEAZA CULTELE DIN CARE FAC PARTE FRATII NOSTRII CRESTINI!!CA EI SUNT ADVENTISTI,CA TIN O ANUMITA ZI,CARE ESTE SHABATUL-ZIUA DE SAMBATA-O STIM CU TOTII,CA EI NU MANANCA CARNE DE PORC (SI FIE VORBA INTRE NOI,CARNEA DE PORC NU ESTE DELOC SANATOASA),CU TOATE CA DOMNUL NOSTRU ISUS CHRISTOS NU NE INTERZICE SA NU MANCAM CARNE DE PORC,CA EI SUNT BAPTISTI, CRESTINI DUPA EVANGHELIE,PENTICOSTALI,SI STIM BINE CA EI PENTICOSTALII AU ALTFEL DE TRAIRI CAND SE ROAGA,CA SUNT CHIAR DIN CULTUL ORTODOX (ORTODOXIA SE STIE CA NU ESTE O RELIGIE,CI ESTE DOAR UN CULT,CRESTINISMUL ESTE O SINGURA RELIGIE,RESTUL SUNT NUMAI CULTE),PE TOTI ACESTI CRESTINI NOI TREBUIE SA-I IUBIM FARA LIMITE!! CE DACA ADVENTISTII TIN ZIUA A SAPTEA,S-AU TIN ANUMITE DIETE,NOI DRAGA FRATE FILIP TREBUIE SA-I IUBIM FARA LIMITE!!NOI NE VOM NUMI CU ADEVARAT COPII AI LUI DUMNEZEU,CAND NU NE VOM UITA ACOLO UNDE SE UITA LUMEA,CI ACOLO UNDE PRIVESTE DUMNEZEU!!ADICA LA INIMA OMULUI,INDIFERENT CE ESTE CU EL,DIN CE CULT S-AU RELIGIE FACE PARTE ACEL OM,NOI SA-L INDRAGIM PE ACEL OM,SA-I MANGAIEM RANILE,SA-I DAM SA MANANCE DACA ESTE NEVOIE,NU TREBUIE SA NE UITAM LA ANUME CINEVA CARE POATE CA A TRAIT CANDVA,IN SPETA ACEASTA HELLENA WHITE,CARE PE MINE SI CRED CA NICI PE DOMNUL NOSTRU ISUS,NU-L INTERESEAZA CINE A FOST,IAR DACA CUMVA O FI SCRIS VREO CARTE,NU CRED CA ACEA FEMEIE ARE VREO VINA CA ALTI OAMENI O NUMESC EVANGHELIE!!ADEVARUL ESTE UNUL SINGUR DRAGA FRATE FILIP,SI ACELA ESTE DOMNUL NOSTRU ISUS CHRISTOS!!IN OPINIA DOMNULUI,NU EXISTA MAI MULTE ADEVARURI,CI DOAR UNUL SINGUR-EL ESTE CALEA,ADEVARUL SI VIATA!!NOI SUNTEM DATORI FATA DE DOMNUL NOSTRU SA-I IUBIM,SI SA-I AJUTAM PE TOTI OAMENII DRAGA FRATE FILIP, NOI NU TREBUIE SA NE APLECAM ASUPRA DOGMELOR,CARE II DESPARTE PE OAMENI,CI FIECARE DINTRE NOI TREBUIE SA FACEM CEEA CE AR FI FACUT DOMNUL NOSTRU ISUS CHRISTOS,DACA ERA IN LOCUL NOSTRU!!NOI TREBUIE SA PRIVIM,SI SA FACEM NUMAI CEEA CE AR FI FACUT DOMNUL NOSTRU DACA ERA PE PAMANT!! CU CONSIDERATIE FATA DE DUMNEAVOASTRA,SI CU DORINTA DE A FI FRATI IN DOMNUL NOSTRU,CI NU ADVERSARI,SI CU INGADUINTA CA NU STIU CE INSEAMNA FAKE,NEAUZINDU-L VREODATA PE DOMNUL ISUS CHRISTOS PRONUNTAND ACEST CUVANT,EU VA SPUN PACEA DOMNULUI,IAR DECAT SA CONSUMAM ENERGII PE SUBIECTE APROAPE INUTILE,MAI BINE NE-AM RUGA,DACA NU NE PUTEM AJUTA,UNII PENTRU ALTII!! SLAVIT SA FIE DOMNUL!!

 14. DOMNU FILIP DAK VA INTERESEAZA CURATIA EVANGHELIEI LUATI BIBLIA SI CITITIO SI APOI DAK GASITI VREO NEREGULA LA CUVANTU PE CARE IL PROPOVADUIM SPUNETINE.NU DUMNEAVOASTRA VB CI CEL RAU STITI DMV DE CINE VB.INCA O DATA DUMNEZEU VA TRIUMFA SI EVANGHELIA SA VA MERGE PANA LA MARGINILE PAMANTULUI

 15. Romoflorin – fratioare, induci lumea in eroare cu informatia asta. Te rog din suflet sa verifici informatia – eu am indicat mai multe surse demne de crezare pe blogul meu – http://addsalu.wordpress.com; la fel a facut si Alin Cristea, pe Romania Evanghelica.

  NU a fost vandut sau cesionat Vocii Evangheliei, ci Vocii Sperantei, postul de radio patronat de Biserica Adventista de Ziua a Saptea. In ultima instanta, lucrul acesta reiese din domentul public in urma caruia s-a perfectat tranzactia, care poate fi consultat pe site-ul CNA. Am oferit linkuri atat catre acesta, cat si catre site-ul unde a aparut prima oara informatia oficiala, din partea lui Pindic Blaj.

  Adrian

 16. Intervin si eu in discutie:

  Nelu Filip zice:

  „Domnul ne cheama sa oferim oamenilor evanghelia lasata de El si nu cea lasata de Hellen White. Te rog sa intelegi ca “nu toti cei ce zic Doamne Doamne” sunt neaparat purtatori ai mesajului adevarat al lui Cristos. Mai multe vei intelege atunci cand te vei apleca asupra doctrinelor promovate de AZS si le vei pune fata in fata cu Scriptura”.

  „Voiam sa spun ca Domnul vrea sa se propovaduiasca Evanghelia lui Isus Cristos si nu evanghelia Hellenei White. In rest ma rog Domnului ca ceea ce a ramas din Micul Samaritean sa nu se transforme in altceva decat un glas care il propovaduieste pe Cristos si nu sabate, diete, anihilationism etc. Dupa ce te vei familiariza cu invataturile promovate de AZS vei intelege ca ele sunt altceva decat a lasat Cristos ca Evanghelie. Dupa cum spuneti, Biblia e atat de simpla, dar se pare ca AZS o complica inutil si tocmai de aceea as dori ca pe frecventele acestor statii de radio sa se propovaduiasca mesajul simplu al Bibliei.”

  Privitor la ceea ce spune Nelu Filip as dori sa punctez urmatoarele:

  – Spiritul in care dumnealui vorbeste nu-l pot identifica cu spiritul si atitudinea Mantuitorului nostru plin de dragoste si bunatate.
  – Acuzatiile pe care le aduce in totalitate, credinciosilor unei biserici crestine, care-L iubesc, cu sinceritate si daruire pe Domnul Isus Hristos, Mantuitorul notru, sunt lipsite de fundament si tendentioase, ma rog Domnului sa nu fie rautacioase si calomniatoare !
  – Evanghelia prezentata de aceasta biserica crestina are in centrul ei pe Domnul Isus Hristos si mantuirea prin sangele Sau de la Golgota, care conduce la ascultarea de Legea Sa, ca rezultat al mantuirii.
  – Baza propovaduirii este Cuvantul infailibil al lui Dumnezeu si nicidecum „evanghelia Hellenei White”. Afirmatia lui Nelu Filip este fie in necunostinta de cauza si superficiala fie rautacioasa si denigratoare !
  – Afirmatia scoate in evidenta faptul ca Nelu Filip nu cunoaste programele Radio Vocea Sperantei, care sunt atat de variate si profund evanghelice, nu cunoaste minunile de convertiri prin ascultarea acestor emisiuni.
  – Poate ca Nelu Filip nu stie sau nu vrea sa stie ca la Radio Micul Samaritean, in diferite locuri, sau prezentat multe predici ale unor pastori adventisti, predici profund evanghelice, precum si cantece ale unor solisti sau grupuri vocale si n-am auzit pana acum sa fie reactii negative !
  – Nu mai doresc sa continuu si alte argumente, as incheia cu afirmatia inteleapta a lui Gamaliel din Faptele Apostolilor 5:38.39 : „Nu mai necajiti pe oamenii acestia, si lasati-i in pace! Daca incercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni se va nimici: dar daca este de la Dumnezeu, n-o veti putea nimici. Sa nu va pomeniti ca luptati impotriva lui Dumnezeu”.

  Al vostru frate in Hristos, Pavel

 17. Am verificat sursa inca odata si am primit raspunsul acesta de la Miron C. :

  „Sunt angajata a micului Samaritean, A fost o confuzie cu privire la RVE, trebuia sa scriu RVS, gresala.
  Am vazut ca sunt atatea „stiri ” neadevarate despre Micul Samaritean si nu se stie ce s-a petrecut la Micul Samaritean.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s