Cat iti pasa?

Cati iti pasa de altii este una din cele mai insemnate intrebari. Se spune ca oamenii nu se uita asa de mult la ceea ce le spui ci la cat iti pasa de ei. Cat iti pasa de cei din jurul tau? Oamenii nu se roaga pentru ca nu le pasa de cei din jurul lor. Cand oamneii se roaga (si ma refer in special la crestini evanghelici) inseamna ca ei sunt preocupati de cineva de ceva. Rugaciunea dezvolta si amplifica interesaul nostru fata de altii si aduce binecuvantarile lui Dumnezseu pretutindeni in jurul tau „vei reusi in tot ce vei face”.

De aceea biblia sustine asa de mult rugaciunea si casa lui Dumnezeu este numita „o casa de rugaciune”. Aspectul cel mai important in viata este in legatura cu rugaciunea (interesul, responsabilitatea, atentia) , interesant, nu in primul rand cu studiul. Oameni care au fost luptatori in rugaciune, chiar si fara prea multa cultura, au fost eficienti in mana lui Dumnezeu, insa oamenii fara rugaciune, chiar daca au avut multa cultura, nu au putut fi folositi de Dumnezeu prea mult din cauza ingamfarii.

Cateva asemanari: ce interzice Dumnezeu cel mai mult este egal cu ceea ce ne desparte cel mai mult unii de altii: aroganta, egoismul, comoditatea, nepasarea, etc.

Cat de bine ne cunoaste Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s