Cand te indoiesti de tine

Data viitoare când simţi că Dumnezeu nu te poate folosi, aminteşte-ţi următoarele… Noe a fost un beat; Avraam era bătrân; Isaac era un visător; Iacov era un mincinos; Lia era urată; Iosif a fost abuzat; Moise avea o problemă cu bâlbâiala; Ghedeon era un fricos; Samson avea părul lung şi era un afemeiat; Rahav era o prostituată; Timotei era tânăr; David avea o aventură şi era un ucigaş; Iona a fugit de Dumnezeu; Naomi era o văduvă; Iov a falimentat; Petru l-a negat pe Hristos; Ucenicii au adormit în timp ce se rugau; Marta se îngrijora de toate; Maria Magdalena era, păi ştiţi şi voi; Femeia samariteancă era divorţată, de mai multe ori; Zacheu era mic de înălţime; Pavel a persecutat pe creştini… ŞI Lazăr era mort! Acum nu mai ai nici o scuză! Dumnezeu te poate folosi!!!

3 gânduri despre „Cand te indoiesti de tine

  1. Interesant! niciodata nu i-am privit din perpectiva asta.poate pe cate unul….dar knd enumeri atatea feluri de oameni prin care D-zeu a lucrat…..no comment 🙂 😀

  2. Multumesc, prietene, stii tu sa spui intotdeauna lucrul potrivit! 🙂 Da, nu suntem perfecti, dar tocmai de aceea ne aflam inca aici, la „scoala”! Altfel, am fi deja langa El..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s