Cine reuseste in viata?

Un sondaj a scos la iveala ca nu oamenii de 9 si 10 in scoli sunt cei care au cele mai mari reusite in viata, ci acestia sunt cei medii, ex: Bill Gates, Albert Einstein, Billy Graham, Bill Gothard, CH Spurgeon, Willam Carey, etc. Nu inseamna ca cei cu rezultate bune nu reusesc in unele cazuri.

V-ati gandit oare de ce?

Ispita celor talentati este sa se increada in ei insisi, devenind aroganti si injosind mai pe fata mai discret pe ceilalti. Si Dumnezeu nu le ajuta, pentru ca este scris: „Dumnezeu sta impotriva celor mandri dar celor smeriti le da Har” Iacov 4,6.

Insa cei ce nu sunt asa de straluciti in general, striga la Dumnezeu: „Doamne ajta-ma!” si ei sunt constienti ca au nevoie de ajutorul lui Dumnezeu pentru a reusi. Acestia din urma sunt mai aproape de adevar decat primii.

Este uimitor ce poate face Dumnezeu cu un om cant acesta nu sta izolat de El.

Iosif cand era in casa lui Potifar, spune Scriptura ca : „Domnul a binecuvântat casa Egipteanului, din pricina lui Iosif; si binecuvântarea Domnului a fost peste tot ce avea el, fie acasã, fie la câmp.”. Lucrurile nu mergeau bine pentru ca Iosif era intelept, poate ca mai erau si altii.. lucrurile mergea bine penru ca Dumnezeu intervenea pentru Iosif.

La fel se intampla si cu Daniel in Babilon. Dumnezeu lucreaza la fel si astazi: Statele Unite de ce oare a fost inaltat asa de sus? Oare cati vad ca la formarea statului au fost niste „Iosif” la conducere. America nu este neaparat o tara sfanta si inteligenta, ca adesea dovedesc contrariul, ci Dumnezeu poata sa binecuvinteze ca pe vremea lui Iosif, fin pricina unor oameni o natiune intreaga, oricat de mare, si dupa cum Egiptul s-a stricat dupa moartea lui Iosif, probabil ca asta se intampla si cu America zilelor noastre…

Coreea de Sud prospera si ii merge din plin in multe privinte. Oare nu se vede pe intreg pamantul cum creste biserica acolo? Stiati ca in parlamentul lor deputatii crestini sunt in procent de peste 27%, si crestini autentici, care se tem de Dumnezeu si implinesc Scriptura.

„Dar aceia din popor, cari vor cunoaste pe Dumnezeul lor, vor ramanea tari si vor face mari ispravi” Daniel 11,32

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s