Un răspuns scrut

Am văzut această imagine pe net, în spirit critic cu privire la înălțarea Domnului. Sunt convins că cei ce l-au făcut știu răspunsul, dar nu îl acceptă, scriu totuși aici pentru cei sincer interesați.

In traducere, Domnul le spune: Să își ierte greșiții și să se iubească unii pe alții, în cadul trei unul întreabă: Ce a spus? În cadrul patru spune: A spus ceva să urăști homosexualii și avorturile.

În biblie se explică ce înseamn să iubești pe aproapele tău.

(Rom 13:9) De fapt: „Să nu preacurvești, să nu ucizi, să nu furi, să nu faci nicio mărturisire mincinoasă, să nu poftești” și orice altă poruncă mai poate fi se cuprind în porunca aceasta: „Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.”

Deci să iubești pe aproapele tău, nu înseamnă să accepți orice formă de păcat a aproapelui, ci invers. Dacă i-o accepți, înseamnă că îl urăști de fapt, dpdv biblic.

Când un păcătos se întoarce la Dumnezeu cu toată inima, cum s-a întors Maria Magdalena, care a fost o prostituată, da, Domnul a pus-o în rândul celor mai însemnați slujitori ai Săi, dar nu pentru că a continuat să facă ceea ce făcea, ci pentru că se lăsase de ceea ce făcea, și în schimb a început să: nu mai preacurvească, să nu ucidă, să nu fure, să nu facă nici o mărturisire mincinoasă, să nu mai poftească și orice altă poruncă mai poate fi..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s