”Tu să te ții în totul totului tot numai de Domnul Dumnezeul tău”. (Deuteronomul 18:13)

Tot ce faci în viață să faci după cuvântul lui Dumnezeu. Puritanii care au format Statele Unite al Americii, la început erau și pastori și conducători de stat, senatori, deputați etc. Când avreau o problemă în stat, procedau în felul următor, se retrăgeau fiecare o oră, două în camerele lor, căutau în biblie o problemă similară, și vedeau ce au făcut oamenii lui Dumnezeu ca să facă și ei la fel, sau vedeau ce nu au făcut, ca să nu repete greșeala. Apoi se întorceau toți, puneau la o laltă toate concluziile, rezultaltele și apoi făceau de era cel mai bine de comun acord.

Așa ar trebui să procedăm noi cu toate problemele și frământările din viața noastră. Ar fi bine să punem un pasaj lângă fiecare decizie, lângă fiecare alegere sau interdicție.

Noi nu trebuie să descoperim roata. Noi am primit adevărul revelat. Nu putem spune că mie m-i se pare că este bine asta, sau cealaltă, asta ne spune Dumnezeu. Deși avem o libertate anume în Hristos. Noi putem să fim însă ascultători, sau împotrivitori, depinde de ce duh avem în noi.

Când facem cum procedau puritanii, vom izbândi și vom lucra cu înțelepciune (Iosua 1,9).

Doamne ajută!

Un gând despre „”Tu să te ții în totul totului tot numai de Domnul Dumnezeul tău”. (Deuteronomul 18:13)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s