Vizita fratelui Marius Cruceru în București

Așa cum spune afișul de mai jos, în seara asta am avut în mijlocul tinerilor de la Capelă din București pe fratele Marius Cruceru la o seară de tineret pe tema „Impactul muzicii în viața tânărului”. Îmi vin în minte cuvintele împărătesei din Șeba:

2 Cronici 9:5 „Este adevărat deci ce am auzit eu în ţara mea despre faptele şi înţelepciunea ta!”

M-a rugat să nu public înregistrarea și voi respecta acest lucru, deși cred că nu ar face decât să mai câștige câteva aprecieri.

Un exemplu uimitor de excelență îmbinat cu dragoste. Am mai văzut oameni severi, dar să fie și iubitori în același timp, mai rar. Vorbea cuvinte grele, adevărate despre muzică și închinare, însă în așa fel încât tinerii le primeau cu zâmbetul pe buze. A fost cu adevărat sare și lumină pentru cei din București. Frate Marius, Bucureștiul mai are nevoie de dv!

Ne-a vorbit depspre autenticitate, să fim reali în fața lui Dumnezeu, să respingem orice compromis, să căutăm excelența și să lăudăm pe Dumnezeu cu adevărat prin Duhul Sfânt. A subliniat un lucru pe care îl confirm din plin, trăim o vreme în care oamenii nu se lasă educați, nu acceptă ucenicia, și asta explică multe din neajunsurile vieții creștine. Nu pot să reproduc cum a fost, dar pot să spun că așa cum este în spațiu virtual, în realitate este mai mult.

Am apreciat că a fost împreună cu soția și copilul. Când am dat mâna cu soția dânsului, mi-a adus aminte de Sabina Wurmbrand (măcar că nu am întâlnit-o), vorbesc de atitudine și fel.

Cu prețuire și considerație pentru familia Cruceru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s