Rabinul și sfaturile

Odată un evreu s-a dus la rabinul său să îi spună că îi mor rațele în curte și nu știe ce să le facă. Rabinul repede i-a dat un sfat: Du-te și dă-le cu albastru de metil în apă și să vezi că rațele tale se vor însănătoși. Așa a făcut, dar rațele tot mureau. Sabatul următor iar i-a spus: Rabi, tot mor! Nici o problemă, însesamnă că au probleme cu digestia, pune nisip în mâncare. Așa a făcut, dar rațele continuau să moară. Sabatul următor: Rabi, rațele mele mor în continuare. Cred că este vre-o infecție, dă cu cenusă prin coteț. A făcut și asta, dar rațele au continuat să moară, iar până sabatul următor au murit toate. S-a dus omul nostru supărat la rabin: rațele mele au murit toate. Rabinul i-a răspun: îmi pare sincer rău, dar să știi că eu mai aveam câteva sfaturi…

Așa facem și noi când mergem după sfaturi la cel ce nu e potrivit. Cel potrivit să îndrume viața noastră este Cuvântul lui Dumnezeu. Nu mai trage de timp, mergi la el în mod serios, constant și în toate privințele, începe să te ridici după îndemnurile lui!

Psalmii (119:105) Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele meleşi o lumină pe cărarea mea.

PS a nu se înțelege că nu susținem autoritatea spirituală, ba o susținem, dar trebuie să punem Cuvântul deasupra tuturor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s