O mărturie impresionantă

A plecat de mică de acasă pentru o școală mai bună și a luat viața în piept. A fost sinceră cu ea, deși realiza pericolul, nu a acceptat să se mintă singură, că asta este, așa este „cool”, și ce bună este viața în felul acesta, mai ales că are moderație la rău! Nu, și-a dat seama de uriașul din spatele ei. Fără să facă mișcări bruște, s-a orientat unde trebuie și zilnic a cerut putere. Pentru că nu a dat înapoi și nu a renunțat, Dumnezeu a fost credincios față de ea, eliberând-o! Încă odată Dumnezeu dovedește că este nepărtinitor. 

Iată mărturia!

img

Salut tuturor, am citit cu atenție toate comentariile voastre și pot spune ca este interesant cum fiecare încearcă sa își argumenteze propiile păreri, apreciez implicarea băieților creștini care încearcă sa îi ajute pe alții sa își deschidă ochii în privința drogurilor ușoare. Eu pot sa va povestesc puțin din experiența mea personala, și nu am sa mă lungesc prea tare pt. ca nu vreau sa plictisesc pe nimeni. La vârsta de 15 ani m-am mutat singura fiind trimisă de părinții mei la un liceu „Bun” intr-un alt oraș, totul a început când am cunoscut pt prima oară senzația de a fi „high” pot sa spun ca a fost o experiență plăcută dar si foarte înșelătoare, deoarece nu am reușit sa mă mai las de fumat hașiș și Marihuana timp de 10 ani, deșii nu am abuzat niciodată nu va zic ce urmări a lăsat acest viciu în viața mea: liceul l-am terminat pana la urma dar mă mir Cum de am reușit, relații cu mai mulți bărbați crezând ca este ceva normal sa îți schimbi partenerii, doar ești tânăr și sa nu va zic de neuronii mei care au avut cel mai mult de suferit. Când începusem sa fumez m-am documentat scurt despre efectele negative asupra creerului și dacă provoacă dependenta, bineînțeles pe toate situ-rile am găsit scris ca nu provoacă dependenta și ca este mult mai puțin nociva decât alcoolul. Dar eu în ultimii 5 ani începusem sa mă rog în fiecare zi lui Dumnezeu sa mă ajute sa mă las, și pur și simplu eram robita, era ca și Cum ași fi luptat împotriva unui uriaș pt ca creerului meu îi era dor de senzația și starea de amorțeală care o simțeam în momentul acela. Deci în concluzie Thc-ul nu produce dependenta fizica dar credeti-mă ca este mult mai grav de atât, dependenta psihica este cel mai mare dușman după părerea mea și din păcate Îți șterge memoria. Este noua unealta a lui Satana ca sa minta tinerii frumos și sa le distrugă viața, încet dar vizibil. Pot sa spun ca de când am încetat sa consum mă simt alt om, sunt mult mai încrezătoare în mine și mă simt și eu ca și restul lumii, adică nu o ciudata…eu sper ca atunci când faceți asta sa va gândiți la creerul vostru sa reușiți si sa vreti sa învingeți plăcerea momentana și egoista( în privința sănătății voastre, pt ca sunt sigura ca toți care faceți asta sunteți conștienți de urmări, doar ca este prea cool, și nu va dați seama ca al doilea nume al Diavolului este „minciuna”) pe care o cere în acel moment ego-ul vostru. Doresc sa Dumnezeu sa ne de-a înțelepciune tuturor!!.

 

sursă foto

P.S. mărturia a fost scrisă în comentariile unui articol mai vechi.

2 gânduri despre „O mărturie impresionantă

  1. Marihoana, Canabis, Hasis = un om distrus, o familie distrusa, ce poate fi mai rau de atat? Dar vad ca foarte multi chiar sunt inconstienti. Fumez o tigara, apoi alta si alta, tot mai multe si tot mai des, te distrugi pe tine pana ajungi din om….neom. Iti spui ca nu esti dependent de joint, incerci sa te minti singur si peste ani vei regreta. Chiar nu va inteleg cum puteti sa alegeti aceste droguri si inca sa le mai si recomandati la altii spunand ca sunt ok? Ok in ce sens? Dupa mine asi baga o lege ca in Malaezia referitoare la droguri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s