Seara, dimineața și la amiază

Seara, dimineaţa şi la amiază oftez şi gem, şi El va auzi glasul meu. (Psalmi 55:17)

Vedem din Psalmul 55 că David se ruga asemeni lui Daniel de trei ore pe zi. Dar mai vedem un amănunt. Ziua lui nu începea ca a noastră cu dimineața, ci cu seara. Cei cunoscători vor spune, da așa începe ziua la evrei. Dar nu este doar o chestiune evreiască, ci una bisericească.

„Mâniaţi-vă, şi nu păcătuiţi.” Să n-apună soarele peste mânia voastră (Efeseni 4:26)

Pavel reia problema serii și spune: ”Să nu apună soarele peste mânia voastră!” De ce spune așa? Este ca și cum ar spune: ”Să nu începeți ziua cu mânie!”. Se știe că felul cum te culci se amplifică peste noapte, și dimineața te trezești mai tulburat. Acesta este motivul pragmatic al îndemnului apostolului Pavel, dar se înțelege că așa trebuie procedat ca să ai o zi bună. Deci ziua în mod funcțional începe cu seara.

Sunt oameni care spun: ”Nu pot să am timp cu Domnul dimineața!” Și noi le răspundem: ”Pentru că nu te culci sera la timp, sau te uiți, faci ce nu trebuie”. Omul își dă seama că este adevărat, și vede ce poate să îndrepta.

În concluzie, ne dăm seama ca ziua noastră începe cu sera de fapt, nu cu dimineața. Închinați-vă cum trebuie seara, apoi veți avea un timp minunat dimineața, când aveți putere și liniște, așa vom avea zile mai bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s