Pentru securitatea Europei

61710667
clik pentru sura

Mai mulți experiti israelieni în terorism: Ely Karmon (expert în terorism internațional la Centrul Interdisciplinar Herzliya din Israel), Jonathan Fine (expert israelian în antiterorism), Mena Bacharach (expert internațional privind securitatea aeronautică israeliană) ș.a., atrag atenția asupra trei lucruri în privința securității Europei.

  1. ”Europenii au un elefant în sufragerie, și fiecare se uită în altă parte”. – Putem noi să facem de nobilii, pe ospitalierii, milostivii și ce mai vrem, dar când avem dovezi explicite a calității îndoielnice a imigranților, asta înseamnă că ne-o facem cu mâna noastră. Asta nu mai este bunătate, sau creștinătate, ci nechibzuință!
  2. ”Să nu mai omorâm țânțarii, ci să ne ocupăm de mlaștină”. – Asta la evrei nu este o fabulă, ci experiența lor cu ținutul actual al Israelului. Aveau niște țânțari care provocau o boală similară malariei, mureau cu miile în Israel. Devenise o crisă națională atunci. Soluția a fost salutată pe plan internațional. Au pornit împotriva mlaștinilor, distrugându-le. Un timp au mai murit evrei, dar apoi s-a oprit molima. Exact același lucru se aplică europei acum. Nu faci nimic dacă prinzi un țânțar și te lauzi cu el, dar pe partea cealaltă mărești mlaștina. E un nonsens!
  3. Drepturile omului trebuie să aibe această prioritate: ”Vița individului e pe primul loc!”. – În Belgia se știa când Abdeslam era într-un apartament, dar au ei o lege că nu poți să intri noaptea într-un apartament. Așa că au intrat dimineața, dar Abdeslam nu mai era acolo. Legile drepturilor omului trebuie să nu ne îmiedice când e vorba de viață și de moarte, altfel, ele atacă drepturile omului!

 

De departe se vede autenticitatea și experiența acestor constatatori. Doamne ajută să ia amite cine trebuie!

surse informații aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s