Nu e nevoie de mai mult

Muştele moarte strică şi acresc untdelemnul negustorului de unsori; tot aşa puţină nebunie biruie înţelepciunea şi slava.  (Eclesiastul 10:1)

Tatăl meu spunea: ”Accidentul o greșeală așteaptă”. De când mi-a spus lucrul acesta mi-am dat seama că este adevărat, deși nu pricepeam totul.

Omul de rând spune: ”Ce complicate și fragile sunt lucrurile!”. Oamenii ar dori ca lucrurile să fie mai zdravene, binele să nu piară așa ușor. Însă ceea ce contează este adevărul, realitatea, ideea. Dacă o accepți, o înțelegi și o crezi, atunci o vei putea ține. Nu există om care să creadă versetul de mai sus, să îl accepet și să îl susțină, iar apoi să nu îl poată ține. Pentru că fiecăruia i se face după credința lui. Cei ce nu pot ține acest verset, sunt cei ce nu îl acceptă, se luptă împotriva lui, îl neagă.

Așa vom putea evolua, ne vom putea ridica mai sus, înțelegând adevărul, realitatea, ieșind din prejudecățile lipsite de fundament. Apoi acel adevăr ne va ascuți din ce în ce mai mult facultățile și abilitățile.

Dacă nu vrei să ajungi nebun, nu te juca cu nebunia.

Numai bine și vegheați!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s