Ce zice biblia despre homosexualitate

Biblia arată că este un păcat terminal. Atunci când într-un loc păcatul acesta a ajuns la culme, Dumnezeu a intervenit și a distrus locul acela. Dumnezeu a curățat și împrejurimile Sodomei și Gomorei – Adma și Țeboim. Așa era să dispară o seminție din Israel – Beniamin. În toate celelalte păcate Dumnezeu așteaptă ca omul să se întoarcă de la răul făcut, dar atunci când omul ajunge la sodomie, intervenția lui Dumnezeu este aproape. Acest păcat umple paharul nelegiuirilor. Cazuri similare Sodomei și Gomorei este Pomei și Herculane din Italia, cetăți astupate de lavă vulcanică. Lava a conservat aceste cetăți, fiind o mărturie vie pentru posteritate felul lor de trăire.

Acest păcat atrage după sine un grad ridicat de agresivitate și violență. Se vede asta mai ales în cazul seminției lui Beniamin din cartea Judecători.

Acest păcat a fost prezent tot timpul în istorie, însă când acesta se generalizează și se legiferează, putem spune că ne facem părtași așa cum Adma și Țeboim s-au făcut părtașe Sodomei și Gomorei. Când se întâmplă acest lucru, putem să știm că Domnul este chiar la ușă și va interveni într-un fel sau altul. Cei ce s-au făcut părtași nu se vor putea sustrage.

Cu toate acestea, păcatul acesta poate fi iertat și sunt oameni care s-au întors din acest drum.

Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.  (Iacov 1:27)

”Să ne păstrăm neîntinați de lume!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s