„Cel neprihănit va trăi prin credinţă.“ (Romani 1:17)

Elan ....
http://4.bp.blogspot.com/-OD9UfgxH3gg/To2EyZbOxiI/AAAAAAAAAH4/-Vm_nXsAdXw/s640/Elan+…..jpg

Se spune că un sportiv era condus de antrenorul său din performanță în performanță, tot mai sus. Era un un săritor în înălțime de la sol. Antrenorul într-o zi a ridicat ștacheta așa de sus încât sportivul a spus: ”Nu voi putea să sar niciodată peste stacheta aceea!” ”Ba da!” a spus antrenorul ”Uite cum trebuie să faci! Îți arunci mai întâi inima peste acea ștachetă, și apoi trupul te va urma!”.

Acesta este un adevăr foarte profund. Dacă în inima ta îndrăznești sus, te lupți cu adevărat să crezi, să urci în sinea ta sus de tot, atunci vei reuși. Dacă doar încerci, dar în inima ta nu faci efort să urci mai sus, nu vei reuși, nu faci foarte mult.

A crede are de a face nu cu a ști, ci cu a îndrăzni. Se spune că cei mai buni sportivi, cântăreți, pictori, nu știu cum reușesc o anumită performață, ci pur și simplu își doresc și în cele din urmă reușesc. Spun asta fără să minimizez cu ceva munca și iscusința.

Să ne concentrăm pe credința interioară. Lucrul acesta este valabil în orice privință, dar Dumnezeu ne-a învățat cum să facem pentru a dobândi neprihănirea în primul rând.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s