Când crezi

Când crezi, cauți argumente că se poate. Toată biblia are sens, Dumnezeu este atotputernic și istoria nu a scăpat de sub control. Când nu crezi, cauți argumente că nu se poate. Toată biblia indică parcă acest lucru, Dumnezeu nu mai lucrează cu putere și firea omului este tot mai năvalnică. Depinde de credință. Credința schimbă totul: perspectiva, studiul, înțelesul, rugăciunea, chiar teologia.

În general credința îți dă energie, îți dă viață și motivație de a lucra, de a persevera, te face mai deschis, mai optimist. Optimismul este de fapt o imitație a credinței, doar că uneori lipsește substanța, esența, Dumnezeu. Dacă cel din lume în lipsa lui Dumnezeu practică credința, pentru un timp limitat, cu cât mai mult noi care avem o perspectivă veșnică, și o înțelegere deslujită a lucrurilor ar trebui să fim plini de credință și de încredere.

Ridică-te din nou! Începe iar folosind în plus înțelepciunea experiențelor trecute. Acum nu poți să spui că nu ești un om încercat. Oare nu ar trebui să reușești mai mult de data asta? Fii credincios și mergi mai departe, ai încredere în Dumnezeu și viața va urca mai sus!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s