Lecție de încredere

024-024-daniel-interprets-nebuchadnezzars-dream-fullDaniel când a auzit că Nebucadnețar a dat o poruncă așa de aspră să omoare pe toți înțelepții din Babilon, sa dus la împărat și a rugat pe împărat să îi dea timp ca să dea împăratului tâlcuirea. Apoi Daniel s-a dus la prietenii lui ca să ceară îndurare de la Dumnezeu pentru această taină.

Aici Daniel ne arată încrederea pe care el o avea în Dumnezeu. Acest lucru trădează o relație puternică între el și Dumnezeu. El a spus împăratului să îi dea timp să dea împăratului tâlcuirea. Ce tâlcuire? Nu el trebuia să dea tâlcuirea. Dumnezeu știa această taină! Daniel avea încredere în Dumnezeu că îl va ajuta să dea această tâlcuire, dacă nu îl ajuta Dumnezeu, Daniel urma să fie omorât, zarurile erau deja aruncate. Daniel însă a avut încredere în Dumnezeu. El nu s-a dus la Dumnezeu întâi ca să ceară taina, după ce o primea, cu lucru sigur să meargă la împărat. El sa dus la împărat și a spus că îi va aduce taina, apoi cu încredere că Dumnezeu nu îl va lăsa tocmai acum când era la strâmtorare, a cerut cu smerenie îndurare lui Dumnezeu, iar El a răspuns și Daniel a scăpat.

Așa suntem și noi puși în situația faptului împlinit, și Dumnezeu îngăduie tocmai așa pentru ca să încerce credința și încrederea noastră în El. Eu nu cred că El vrea să o vadă, pentru că el o știe deja, El vrea ca noi să o vedem, să corectăm și să avem o atitudine potrivită față de El în toate privințele. Atunci ajutorul nostru ar veni precum a venit și la Daniel.

Doamne ajută!

sursă foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s