Despre hotărâre

goliat3Îndată ce filisteanul a pornit să meargă înaintea lui David, David a alergat pe câmpul de bătaie înaintea filisteanului.  (1 Samuel 17:48)

Când cel rău pornește spre cel sfânt, cel sfânt nu pornește și el, ci el aleargă! Dumnezeu este mai tare decât Satana. A veni la Dumnezeu nu e comod și simplu, el cere mai mult decât satana. Satana se mulțumește cu o unghie. Dumnezeu nu se mulțumește cu 99%. Cei ce rămân cu cel rău o fac pentru confort, consum, distracție și plăcere. Cei ce vin după Dumnezeu sunt preveniți că vor avea necazuri, o sabie se va ridica în familiile lor și este cu neputință să trăiești cu evlavie în Hristos fără să fii prigonit.

Noi creștinii ar trebui să fim mai dedicați lui Dumnezeu și mai muncitori decât sunt cei răi stăpânului lor. Goliat a pornit spre David, dar David a alergat spre el! David era mai plin de râvnă pentru a face cinste lui Dumnezeu decât era conștient Goliat de ce se întâmplă. Să fim treji și să gata de treabă la fel ca David. Domnul Isus știa pentru ce a venit pe pământ și se îndrepta hotărât spre acel punct. A fost ispitit să fie uman, prin Petru, dar El a rămas ceresc. Așa să fim și noi, să ne gândim la Dumnezeu, nu la oameni, să ne gândim la cele de sus, nu la cele de jos.

A sta lângă Dumnezeu costă mai mult aici jos decât a sta lângă cel rău. Să înțelegem bine lucrurile și să nu ne mai neliniștim sufletele. Însă parteneriatul lui Dumnezeu este ceva mai mult decât putem rosti în cuvinte, binecuvântările, trăirile și răsplătirile nu pot fi puse alături de suferințele ușoare de o clipă de acum.

Să fim hotărâți totdeauna pentru Dumnezeu!

sursă foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s