Domnul să facă să lumineze fața Lui peste tine! – Numeri 6, 24-26

Această rugăciune este una interesantă. David în Psalmul 13 spune: ”Priveşte, răspunde-mi, Doamne Dumnezeul meu! Dă lumină ochilor mei, ca să n-adorm somnul morţii ”  (Psalmi 13:3)

Poporul piere din lipsă de cunoștință, spune Osea 4,6. Lumina este ceea ce împrăștie întunericul. Marile războaie au fost câștigate prin informație, cu cât cineva a știut mai mult despre situația de război, cu atât a știut ce trebuie și ce poate să facă. În Psalmul 80, 3 psalmistul spune: ”Ridică-ne, Dumnezeule, fă să strălucească faţa Ta, şi vom fi scăpaţi! ” (Psalmi 80:3) și repetă iar la sfârșit: ”Doamne Dumnezeul oştirilor, ridică-ne iarăşi! Fă să strălucească faţa Ta, şi vom fi scăpaţi!”  (Psalmi 80:19)

O mare binecuvântare pentru noi este ca fața lui Dumnezeu să strălucească peste noi. Când eram în armată am văzut cum se folosesc aceste arme de noapte, un fel de petarde, ca un artificiu, care se înaltă deasupra unui câmp și se aprinde cu o lumină puternică, și pentru câteva secunde luminează întreaga zonă, scoțând la lumină fiecare lucru. Așa este și cu noi atunci când fața lui Dumnezeu strălucește peste noi, totul este scos la lumină și cel rău fuge. Lumia a biruit întunericul: ”… căci întunericul se împrăştie, şi lumina adevărată şi răsare chiar.  (1 Ioan 2:8) Cel rău fuge atunci când este scos la alumină. Minciuna este puterea lui, întunericul. Atunci când se știe despre el, nu mai are nici o putere, pentru că și un copil îl respinge dacă l-ar vedea în adevăratele lui intenții. Însă lumea urmează voia lui pentru că este înșelată, nu reușește să vadă intențiile lui ascunse. Cuvântul lui Dumnezeu este cel ce scoate totul la lumină. De aceea această binecuvântare este așa de importantă: ”Domnul să facă să lumineze fața Lui peste tine”

 

Domnul să facă să lumineze fața Lui peste tine!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s