15 gânduri despre „Prietenia intre un baiat si o fata

 1. Cristina:
  stiu ca nu apare nimic crestin, dar ma gandesc la spiritul lui de sacrificiu pentru fericirea ei.. el este lipsit de egoism, aproape ireal..

  Laura:
  Si eu sunt miscat de poveste in sine.

  Yoda:
  poate ai internet explorer

 2. da. Si-a dat vederea lui pentru ca sa isi poata ea mentine vederea. Eu as fi preferat sa ramana impreuna, daca eram regizor, as fi facut sa isi dea doar un ochi, si vedeau amandoi. Hai ca am inceput sa regizez 🙂

 3. am mai vazut clipul mai demult, dar imi aduc aminte atunci ca la prima vizionare nu am bagat de seama ca ‘au facut schimb’ de retina [sau de ochi? :-s]
  imi place ideea clipului.. a dat prietenei lui ce avea el mai bun.. lumina ochilor.. dar si eu mi-as fi dorit sa se termine totusi altfel..

 4. lui_eduard:
  asa este. Se putea si un final mai bun.. totusi ideea este inaltatoare. Dar sa stii ca asiaticii au un spirit specific de sacrificiu, este genul lor.

  Vali:
  sotia mea mi-a spus exact ce spui tu acum, dar postasem clipul deja.. 😦

  Evolutia clipului dupa accident este excelenta, dar este facut de o artista si atat.. nu are in vedere standardul crestin.

  Imi place seriozitatea ta, totusi clipul acesta nu este pentru studiu inductiv. 🙂

 5. Cred ca baiatul vedea doar cu un singur ochi, cel care l-a donat fetei pentru ca o iubea foarte mult. A renuntat la vedere dorind ca fiinta iubita sa traiasca relativ normal. Deasemeni trebuie sa retinem faptul ca meseria lui era de fotograf si a renuntat si la cariera. Noi ce putem renunta la aproapele nostru? Il iubim ca pe noi insine? Sunt intrebari la care fiecare sa se uite in oglinda sufletului lui si sa isi dea raspuns. Ioan 3:16; Ioan 13:34

 6. Eu am impresia ca a facut-o mai mult din obligatie: se simtea vinovat ca s-a intamplat accidentul „la el acasa”, cu solutia aceea pentru developat fotografiile. Poate ca se simtea vinovat ca a implicat-o intr-o relatie in care el nu era hotarat sa o aprofundeze. La sfarsit parea ca era dezlegat de ceea ce insemna persoana ei. De ce nu ar fi ramas impreuna daca tinea asa mult la ea. Sunt situatii similare cand partenerul spune ca o iubeste de numai poate, iar cand apare copilul se retrage pentru ca „nu e pregatit” pentru o relatie serioasa (vezi filmul „The Climb”).

 7. Marius:
  imi place cum gandesti: „.. situatii similare cand partenerul spune ca o iubeste de numai poate, iar cand apare copilul se retrage, pentru ca..”

  In clip,ideea cum o percep eu, este ca el nu vrea sa ii curme traseul vietii, legand’o de un „orb”, ea era frumoasa si talentata, el a facut chiar totul ca ea sa fie completa, asa ca la inceput. El s-a sacrificat pe sine pentru ea. Dar este perceptia mea.

  Eu asi fi fost pentru o cale de mijloc, am spus mai sus (ea un ochi, eu un ochi 😀 ) si ramaneau impreuna.

  Hai ca transform in comedie clipul 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s