Un nou grup muzical: „Profides”!

Ieri 01.11.2008 la biserica „Harul” Str. Răsăritului Nr. 61A sect 6, grupul muzical „Profides” a avut lansarea albumului „De jos te strig”, iar astazi 02. 11. au trecut testul perseverentei si au acceptat sa vina la biserica „Isus Mantuitorul” str. Dambovitei 9-11 sect 6.

Am inteles ca grupul activeaza de aproximativ doi ani de zile, dar acum au lansat albumul „De jos te strig”. Super album, foarte bune piese. Ii felicit!!

Ascultati doua melodii!! (sper ca este ok pentru baieti)

De jos te strig

Daca aripi as avea

Pe site-ul lor pe care il gasiti aici sunt doar trei in grup, acum sunt cinci. Astept sa isi treaca datele si atunci ii vom cunoaste pe toti. Toni, solistul principal a terminat „Institutul Teologic Penticostal” sectiuna pastorala.

Grupul este format din:

Toni Berbece-Solist vocal,chitara acustica
Eduard Pupaza-tobe
Catalin Tamas-pian

Acesta este mesajul lor catre noi:

„Pro incredere si credinta,acesta este mesajul nostru catre publicul ascultator,pentru ca prin ceea ce inseamna ‘o incredere neclintita in lucrurile nadajduite’ a luat nastere proiectul muzical ProFides.
Credinta a fost un punct de sprijin pentru noi ca formatie,intrucat circumstantele oricarui inceput greu sunt nefavorabile.Astfel numai ‘incredintarea in lucrurile care nu se vad’ ne-a dat tarie inca de la inceputul nostru timid si poate pe alocuri neincrezator.
Inca din anul 2006 pe cand Domnul incepea sa aduca la viata proiectul nostru,am invatat ca puterea de-a ne deschide trup si suflet inaintea Lui,dar si intelepciunea de-a ne lasa talentul in puterea voii Sale,aveau sa fie puncte esentiale in implinirea planului Sau.
El a facut posibil ca aceasta idee de a pune bazele unei noi formatii crestine sa prinda aripi de realizare in inima celui ce avea sa fie solistul vocal dar si chitaristul trupei,Toni Berbece.Chiar daca ne astepta un inceput nu tocmai usor,intrucat nu aveam un loc pentru repetitii,eram constienti ca prin Tatal totul e posibil.Dat fiind faptul ca Domnul nu intarzie sa ne surprinda mintea atat de limitata,El ne-a adus pe toti trei unul inaintea celuilalt,si iata ca dupa doi ani,prin dragostea Sa a adunat pe cd-ul nostru de debut ‘De Jos Te Strig’,toata munca din studio si sacrificiile,care intre timp s-au dovedit a fi binecuvantari nemeritate.
Sunt momente in viata ta cand simti nevoia inflacarata sa-i spui Domnului in tacerea zgomotoasa a sufletului tau ‘Stiu Ca Tu Esti Langa Mine’?sau ai avut de multe ori dorinta sa-ti recunosti neputinta,incat sa hotarasti cu inima deschisa de astazi…’Privesc Spre Cer’ ?Daca da….nu ezita sa vii la lansarea albumului nostru de debut,pentru ca Domnul sa te zdrobeasca inaltator prin muzica gandurilor noastre asezate pe albumul ce-a inregistrat o parte din rugaciunile rostite prin cantec catre El.”

2 gânduri despre „Un nou grup muzical: „Profides”!

  1. Salut…sunt unul din mebrii trupei…am apelat la toate site-urile care ne-au publicat pe internet si am sa apelez inclusiv la voi…as vrea sa refacem cateva lucruri deoarece de un an de zile s-au schimbat multe…..avem noi mebrii in formatie si este si o poza noua..ma gandeam sa facem un articol nou despre noul album si alte lucruri si noii membrii…multumesc..asatept pe adresa de e-mail ceva raspuns..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s