Matematica lui Dumnezeu

„1” = Dumnezeu este unul singur și nimeni nu este ca El. El nu acceptă să împartă slava cu nimeni, El nu poate fi pus alături de nimeni, el pedepsește aspru orice formă de idolatrie, pentru că nu se poate compara cu nimeni.

„0” = dacă ești un nimeni, Dumnezeu face totul din tine. Dumnezeu a făcut universul din nimic. Pentru ca să te facă un sfânt, un copil de Dumnezeu, omul trebuie să se facă un nimeni, să se pocăiască de păcate și să trăiască smerit cu Dumnezeul său.

„10” = Dacă tu îl pui pe Dumnezeu („1”) înaintea ta („0”), atunci vei fi un om de nota 10. Vei fi un copil de Dumnezeu.

„19” = Dacă după ce ai devenit un sfânt „10”, încerci să faci ceva, să te educi, să faci fapte mari fără Dumnezeu, vei transforma acel zero în „4”, „7”, „9”, cât de mari fapte poți face. Dar vei avea un număr de puncte „19” cel mult.

„1000” = Dacă însă după ce l-ai pus pe Dumnezeu pe primul loc, continui să fii smerit și în orice faptă să Îl recunoști pe Dumnezeu, în tot ce faci și nu îți asumi ție acel lucru, lângă primul „0”, mai poți adăuga un „0” și încă un „0”, depinde cât de mult poți să te smerești în tot ceea ce faci. Acest fel este cel mai rapid mod de a crește: „10” – „100” – „1000”. Acelea vor fii punctele tale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s