Ascuns cu Hristos în Dumnezeu

Prague – The baroque painting of Holy Trinity in church kostel Svatého Tomáše by Karel Škréta (1610 – 1674).

(Coloseni 3:3) Căci voi aţi murit, şi viaţa voastră este ascunsă cu Hristos în Dumnezeu.

Când spunem că viața noastră este ascunsă cu Hristos în Dumnezeu, ieșim din dimensiunea fizică. Este interesant, dar sufletul nostru nu tărăiește într-o dimensiune fizică, și totuși este cea mai importantă parte a noastră, este lăuntrul nostru. Știm că este în noi, când noi murim, el se eliberează și se duce la Dumnezeu.

Acum, apostolul Pavel ne spune că viața noastră este ascunsă cu Hritos în Dumnezeu. Acest lucru înseamnă, că tot ce se întâmplă în viață este mai puțin important decât viața noastră cu Hristos, la fel cum trupul este mai puțin important decât sufletul. Oamenii obișnuiesc să se bucure sau să se întristeze, în funcție de ceea ce au în viața fizică: confort, lucruri materiale etc.

Un om născut din nou, el se bucură de Hristos, chiar dacă nu are multe lucruri materiale, chiar dacă nu are un viitor așa de promițător sau sigur, el se bucură de Hristos, mântuirea și iertarea lui, el se bucură pentru că ascultă de El și face voia Lui oriunde se duce!

Ca să fiu scurt, aceasta este adevărata fericire, care vine din cer! Acest lucru nu trece neobservat, în general are un puternic impact față de cei din jur, un efect transformator, iar omul acela adesea este înâlțat între oameni. Când un om face acest lucru, nimeni nu îi mai poate răpi această fericire, orice i-ar face. Orice prigoană, i-ar adăuga la cunună și merite, iar după dovedirea adevărului va fi înâlțat mai sus. El este pregătit de Domnul pentru asta și știe aceste lucruri!

A avea viața ascunsă cu Hristos în Dumnezeu, înseamnă să te bucuri în orice clipă de părtășie cu Dumnezeu prin Isus, să ai clipe minunate cu El în Cuvânt și rugăciune, iar acestea să se întâmple, chiar dacă afară ar fi început al III-lea război mondial, chiar dacă o molima ar fi umplut Europa.

Să ne bucurăm și să ne odihnim în acest loc binecuvântat, sigur și neschimbător care este Isus Hristos în Dumnezeu!

2 gânduri despre „Ascuns cu Hristos în Dumnezeu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s