Gânduri de anul nou

25587920_10211122073069458_9169778416306522500_o

A mai trecut un an! A fost și bine, a fost și greu, însă cine are urechi de auzit, în fiecare an devine mai înțelept, mai cunoscător de Dumnezeu și mai cunoscator de sine. Știm că Dumnezeu nu dă mai mult decât putem duce, așa că să fim mulțumitori! Nu este nimeni care să lucreze pentru Dumnezeu și să piardă ceva. Cu cât este mai mare suferința, cu atât este mai mare răsplata în cer. În mare, în viață sunt doar două căi: fie te lași biruit de rău, fie biruiești răul prin Hristos. Restul este neseriozitate. Unii spun că „vine o vreme când și înțeleptul tace” (Amos 5,13). Nu cred că e întelept să cităm acum acel cuvânt. Cred că cine nu lucreaza acum pentru Dumnezeu, nu o face dintr-un singur motiv – nu se rezolvă pe sine. Nu exista chei spre fericire, ușa e mereu deschisa, Hristos!
La multi ani, si un an plin de har va dorim tuturor!
Cu drag, Florin si Cristina Stoica

„Toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede!” Marcu 9,23.

4 gânduri despre „Gânduri de anul nou

 1. Şi eu și întreaga familie (eu, soția 4 copiii și 3 nepoți), vă dorim să aveți un an nou un an mai bun, cu mult har. Toate cele bune!
  Şi mă rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatăl slavei, să vă dea un duh de înţelepciune şi de descoperire în cunoaşterea Lui (Efeseni 1:17).

  1. totusi intrebarea mea este sunteti mantuiti, sau este dupa cum scri pe blog „adevaratul crestin” – de ceeace ma indoiesc_ DA si NU , nu da da nu…NU STIU…! _e cam tot ce stie, sau nu sti mai mult ?
   Darwin Fish poate stie mai mult.

 2. Pilda_
  „”Nu e important doar ce înveți ci și de la cine înveți” John Maxwell””
  O afirmatie care pare ca ar fi buna, dar numai pe jumatate, pentru ca ceea de a doua propozitie, anuleaza pe prima, ajungand la concluzia ca fraza este inutila. una anuland pe cealalta.
  Ramane dar Isus Hristos !

 3. De aceea zic eu am fost mantuit…slavit sa fie Dumnezeu si binecuvantat in veci si in trup, in Isus Hristos!
  Asa sa fie Doamne, Marire Tie in veci Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s