Știre trăznet: a murit Cristi Țepeș !

Am aflat cu durere de plecarea fratelui Cristi Țepeș azi dimineață. De curând ascultam materialul făcut de dânsul pentru familia din Norvegia. Eram așa mândru când mergeam pe stradă prin București cu diverse familii sau persoane, iar la Radio România Actualități fratele Țepeș avea diverse emisiuni culturale, naționale, dar prin care strecura mereu sare și lumină. Salutul lui era unic pe la toate întâlnirile, așa de sincer și apreciativ… Am auzit odată un vis de al dândului: ”Într-o noapte am visat o poarta în cer, dar o poartă strâmtă pe care mulți oameni se străduiau să intre și reușeau. De odată am văzut un om mai plinuț, care încerca să intre și nu reușea. Atunci m-am întrebat sincer ce este cu omul acesta. Cineva a venit și mi-a spus: Omul acesta nu poate intra pe ușa ce-a strâmtă pentru că are Eu-l prea mare” Am fost marcat de visul acesta, la care mă gândesc adesea.
Condoleanțe familiei.
Să ne rugăm și să-i urmăm exemplul!

M-a sunat din Virginia, Mirel Țepeș, ca să-mi spună că a murit fratele lui, Cristi Țepeș. S-a întâmplat acum trei ore într-un teribil accident de mașină.

În urma lui Cristi au rămas șase copii și o soție îndurerată.

Îl puteți contacta pe Mirel Țepeș la adresa: mireltepes2002@yahoo.com
O puteți suna pe soția lui, Dorina (pentru că Mirel va pleca peste câteva ore în România) la tel. (773) 627-4843

Cristi tocmai se întorsese în România din Norvegia, unde s-a dus să facă un reportaj despre necazul familiei cu copiii ,,confiscați“ de autoritățile de acolo.

21 hrs ·
Pe blogul lui, Dănuț Mănăstireanu scrie:

Cristi Tepes

Dragi prieteni,

In aceasta dupa-amiaza, prietenul si fratele nostru Cristi Tepes, care se indrepta singur cu masina spre Iasi, la o reuniune de familie largita, unde se aflau deja membrii familiei sale, a avut un accident la volan (posibil datorat unui stop cardiac) si si-a pierdut viata.

Dumnezeu…

Vezi articolul original 19 cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s