Viziune pentru viitor

Ascultam pe Radio România Actualităţi că s-a descoperit tehnologia de încărcare a bateriilor prin sistemul wireless. Sincer să fiu de multe ori mă gândeam la aceasta, aşa cum se transmit filme întregi şi melodii etc., prin wireless, trebuie să se poată transmite şi energie electică. Uite că s-a făcut pasul. Felicitări! Am înţeles că în State s-a făcut acest pas şi s-a aplicat doar pe accesoriile mici, lampe externe, termometre etc. Tehnologia va avansa cu siguranţă, iar pentru telefoanele mobile au spus că va trebui adaptat telefonul, nu pot fi încărcate telefoanele pe care le avem acum în mână. Ele se pot încărca de la acele dispozitive wireless speciale de la o distanţă minimă de 8 metri.

descărcare
Clik pentru sursa

Acum vă gândiţi că se va ajunge şi la alimentarea maşinilor electrice. Se vor monta aparate wireless pe anumite zone speciale şi masina se va incărca din mers şi apoi vom consuma acel curent până la o nouă zănă wireless. Poloarea ar scădea semnificativ, curentul îl vom lua din natură: cascade, ape, vânt, soare etc.

Ce frumos arată viitorul! Dar vă spun adevărul. Răutatea omului va împiedica acest lucru frumos să se înâmple. De aceea este nevoie de Credinţă, de Hristos, până să se ajugă la acele lucruri frumoase. 🙂

gal_mare_8542_prt_system21
clik pentru sursă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s