Ceea ce conteaza

Trebuie sa stii, chiar daca uneori ceva nu iese asa cum vrei tu, chiar daca viata te indoaie si te face un mic ghemotoc, tu continui sa fii la fel de important cum ai fost intotdeauna… Ceea ce trebuie sa conteze este cat valorezi in realitate, nu cat de multe necazuri poti sa ai intr-un anumit moment. De cate ori ne indoim de valoarea noastra, de ceea ce meritam intr-adevar si de ceea ce putem realiza? Persoanele care fac diferenta in viata ta nu sunt acelea care au cele mai bune rezultate, multi bani sau multe premii… Sunt cele care isi fac griji pentru tine, care au grija de tine si care stau oricum cu tine.

* anonim

2 gânduri despre „Ceea ce conteaza

 1. Salom.
  Am multi prieteni in Israel si am vorbit cu cativa dintre ei despre situatia grea prin care trec.Toti prietenii mei ( mozaici, crestini, mesianici) mi-au spus ca au nevoie de rugaciune si m-au rugat sa transmit mai departe acest mesaj al lor.
  Exista un program de voluntariat numit SAR-EL si voi posta linkul:
  Sar-El Volunteers for Israel
  http://www.sar-el.org
  Site contains information about the Sar-El Volunteer for Israel Program. The program boasts participants from around the world who, through this organized volunteer experience, are able to provide meaningful and rewarding support for Israel and the IDF
  Daca se gasesc frati si surori care au posibilitatea sa dea o mana de ajutor Israelului Dumnezeu sa rasplateasca inimile lor slujitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s