Un sondaj despre imbracaminte

Raspunsul la acest chestionar este important pentru scopul de a duce mai departe si a face cunoscut cuvantul Domnului si sub alta forma decat cea traditionala… prin haine.

Va multumesc pentru participarea la aceasta misiune.

* Complectarea acestui sondaj nu ia mai mult de doua minute, este o singura pagina

Complecteaza sondajul aici

8 gânduri despre „Un sondaj despre imbracaminte

 1. Felicitari pentru initiativa, persoanei care a propus chestionarul, dar am cateva obiectii. Un chestionar se elaboreaza dupa anumire reguli clare si foarte utileiar apoi se verifica statistic relevanta intrebarilor. Nu se face „dupa ureche.”
  O regula este acea ca pentru o intrebare sa existe mai multe variante de raspuns si nu o varianta unica. Spre exemplu, nu se pot pune la un loc aceesoriile cu hainele, intrucat, in mod excusivist sunt nevoita sa aleg doar una dintre ele. Majoritatea dintre femeile trecute de 20 ani poarta o geanta cel putin din necesitate, utilitate. Dar aceasta nu exclude sacoul sau fusta, nu?
  O alta observatie ar fi aceea ca toate intrbarile tb sa fie clere, concise sa nu nasca incertitudini. Daca exista notiuni care ar putea genera dubii acestea tb explicate clar. Concret ce inseamna „haine crestine”? Inseamna haine decente? Nu stim la ce s-a referit cel care a consrtuit chestionarul.
  Si ar mai fi ceva Dupa ce o persana completeaza un chestionar, vrea si un feed-back, un raspuns. Fie ca e vb de o statistica, fie ca e vb de crearea unui profil, acesta tb precizat. concret.
  Dragii mei, scopul observatiior mele nu e cel de a demola pe cel care s-a straduit , ci e un scop constructiv unul de ne corecta, de a nu fi pricina de poticnire pentru diverse alte persoane care ar putea intra pe acest blog, de a face lucrurile cu responsabilitate, ca pentru Dumnezeu.
  Cu dragoste in Domnul, Madalina Haidemak

 2. Madalina,

  multumesc pentru bunele tale observatii.
  Problema cu multiple bifari, este a mea. Eu am pus chestionarul in sistemul „polldaddy”, stiam ca are optiunea „bifari multiple” am selectat’o, dar.. ?! Trebuia umblat in alta parte. 🙂 Am rectificat acum! E prima data cand fac asa ceva pe „polldaddy”

  Celelalte observatii, o invit pe Cristina sa iti lamureasca.

  PS pentru Madalina. Autoarea este mama Catalinei, prietena Dianei. (e codata imformatia 😀 )

 3. Critica poate fi constructiva sau poate demola. Depinde de ce a gandit cel care a conceput acel chestionar…… Daca este o idee nascuta proaspat (fara studii despre statistica) are scopul unei discutii cu ceilalti tineri de la care asteapta pareri dar cred ca chestionarul are menirea de a contura si de a slefui o idee originala. Diamantul pentru a ajunge sa arate asa stralucitor are nevoie de o observatie atenta, de recunoastre, de un intreg proces tehnologic si de nenumarate slefuiri. Asa ca putem participa la acest proces si a ne aduce aportul fie pozitiv, fie negativ Dupa cum fiecare percepe…….si cel care a facut chestionarul va intelege ce e de inteles si va citi ce este constuctiv iar de partea demolatoare nu cred ca va fi afectat daca are in vedere „tinta ” ci nu „drumul pana la ea”.
  Cu dragoste in Domnul.

 4. Multumiri pentru Florin 🙂 pentru ajutorul lui.
  Scopul acestui sondaj (asa cum scrie in pagina) este de a vedea cum va fi primita ideea de a duce mai departe cuvantul Domnului si altfel. Obiectele vestimentare si accesoriile pot duce astfel de mesaje…. la propriu ! Asa ca „imbracati-va cu dragoste”Coloseni 3:14; ïmbracati-va cu armura lui Dumnezeu pentru a putea tine piept impotriva uneltirilor diavolului”Efeseni 6:11, „impodobeste-te cu maretie, marire, imbracate cu stralucire si slava „Iov 40:10…..si altele ar putea aduce in sufletele adolescentilor un suflu nou de intarire, de incurajare si incredere in puterile pe care Dumnezeu le poate da celor ce cred in el. Asa sa ne ajute Dumnezeu, sa putem lupta ” bine” impotriva tuturor „relelor” ce umplu paginile revistelor si noile tendinte ale tinerilor, cei care din dorinta de a fi „speciali”, de a fi „altfel” isi aleg o „specialitatile” existenta pe piata…………

 5. 🙂 🙂 tocmai am primit un mail cu „Diavolul se imbraca de la Praga (versus-Prada), Amsterdamul Estului” ….. de la Klever Travel ..:-) :-)….coincidente !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s