Nu pierd nimic din tot ce Mi-a dat El

Domnul Hristos spune: „Si voia Celuice M-a trimes este sa nu pierd nimic din tot ce Mi-a dat El, ci sa-l inviez in ziua de apoi.” Ioan 6, 39

Prima intrebare care imi vine in minte: „Oare ma va pierde Domnul Iisus pe mine pana la final?” Va vine in minte acelasi raspuns ca si mie? 😀 „Cu siguranta nu ma va pierde”. Eu asa cred!

Iisus este Dumnezeu, trebuie sa plecam de la premiza aceasta. Daca este Dumnezeu atunci este desavarsit, perfect, si daca este desavarsit inseamna ca nu face greseli, nu esueaza. Are capacitatea de a se gandi la toate lucrurile, sa anticipeze toate posibilitatile Satanei, ale firii pamantesti ale lumii si sa isi faca treaba cu succes pana la capat, adica sa nu piarda pe nimeni din toti pe care i-a dat Tatal.

Haideti sa verificam cu biblia acest adevar!

In Ioan 17,11 spune: „… niciunul din ei n-a pierit, afara de fiul pierzarii, ca sa se implineasca scriptura”

In Ioan 18,9 spune: „A zis lucrul acesta ca sa se implineasca vorba, pe care o spusese: „N-am pierdut pe niciunul din aceia, pe care Mi i-ai dat.”

Imi vine in minte gandul, daca nu i-a pierdut cat era in trup de om, ispitit in toate ca si noi, dar fara pacat, cu cat mai mult va putea sa ne pazeasca inaltat in gloria cereasca in puterea dumnezeiasca a naturii Sale?

Gandul acesta al nesigurantei vesniciei afecteaza direct conform acestor versete aptitudinile lui Hristos, capacitatea lui de lupta pentru noi, vigilenta protectiei Sale. Ne incredem in ea si o vom fi onorati de Dumnezeu pentru asta? Sau ne indoim de ea si fara credinta este cu neputinta sa ii fim placuti lui Dumnezeu.

Eu nu ma incred in mine si nici in oameni, dar am incredere in El. Stiu ca poate, stiu ca vrea si o va face! Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s