A 14-a zi de război în Ucraina

Așa a arătat a 14-a zi de război în Ucraiana. Nu știu dacă ați urmărit celelalte zile, le voi pune în subsol. Astăzi a fost o zi de eliberare, mai ales în jurul Kievului. S-a creat culuar între armaatelel din Kiev și Chernihiv. Spunea președintele Zelenski că cei din Mariupol nu au avut mâncare și nici apă zile întregi (https://www.youtube.com/watch?v=3cUKYDMLh5g&t=49s) , pentru că erau sub asediu. Ceva similar era și în Chernihiv, dacă vă uitați în hărțile luptelor din zilele precedente. Dumnezeu face o minune în această țară.

Astăzi trăiesc una din cele mai mari bucurii din viața mea, că pot să îngrijesc de o familie numeroasă de zece ucrainieni. Rugați-vă pentru ei!

Vremea este pe sfârșit, au început ciumele, veștile de război, vor veni și altele. Fiți tari, încredeți-vă în Domnul, mergeți prin credință! Căutați să faceți un nume bun lui Dumnezeu și în zilele acestea. Nu lăsați să se răcească dragostea, veți reuși dacă nu vă veți lăsa provocați să păcătuiți, dacă nu veți înmulți păcatul. Vestiți pe Isus până la capăt. Încă mai sunt oameni care cred.

Să ne rugăm pentru tratative și încetarea focului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s