Cazul familiei Botnariu

Am tăcut pe tema aceasta în virtutea principiului ”să întorci și celălalt obraz” și ”să îi dai și cămașa”, dar vreau să spun câteva lucruri legat de acest caz.

Cum de au ajuns cei din Barnevernet la concluzia că familia nu este cel mai potrivit loc pentru creșterea copilului? The Telegraph prezintă un studiu realizat de academicienii de la Universitatea din Neweastle prin care se dovedește că acei copii care petrec mai mult timp cu tații lor au o minte mai sănătoasă și un IQ mai mare. Cei de la Barnevernet cred că acele asistente tatuate sunt mai eficiente. Norvegia va rămâne mult timp mânjită de această situație!

Autoritățile române trebuie să facă mai mult decât au făcut! Autoritățile turcești au trecut printr-un caz similar  cu familia Kiris, și au reușit să înapoieieze copii familiei. Și autoritățile norvegiene nu a mai fost atât de intangibile și suverane. Se poate!

Spun străinii că românii nu sunt buni gospodari, poate că în parte au dreptate, dar acum vreau să demasc un atuu al românilor, solidaritatea! Au dovedit repetat că sunt uniți, că simt unii cu alții, cred că dau lecții europenilor în ce privește unitatea, vezi cazul competiției prezidențiale Ponta – Iohanis, vezi Clubul Colectiv, și acum cazul Botnariu! Felicitări românilor! Nu că nu contează rezultatul, dar mai presus de el dovedim că suntem vii și printre cei mai sănătoși sufletește din europa. Cred că lucrul acesta este destul de evident pe plan spiritual în țara noastră. Eram într-un cerc de misionari americani care spuneau despre România: ”Aici nivelul spiriutal a creascut, noi nu mai putem predica ușor aici, ei ne pot învăța pe noi multe, dar ce mă bucur cel mai mult este că în țara aceasta alte naționalități găsesc un loc foarte prielnic să îl cunoască pe Hristos!”

Barnevernet a spus în mod repetat familiei Botnariu să nu spună nimic, să păstrezse confidențialitatea, să bage capul în nisip, cum a făcut ambasada NW din Anglia, au dat steagul jos în fața protestatarilor. Parcă noi, sau alții nu știm că acolo este ambasada lor. Revin, au spus să nu spună nimănui nimic, și românii fac parcă înadins, bravo lor! Au împânzit lumea în roșu – albastru! Mare minune dacă după toată treaba asta nu își vor schimba steagul! Acum întrebarea cea grea! De ce să nu spună la nimeni dacă știu secretul educației, iar noi ceilalți din lume am rămas în urmă? De ce să nu strige în gura mare ca să învețe și netoții adevărul cu privire la această chestiune misterioasă – educația copiilor?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s