Da tot ce poți!

Auzim sfaturi bune adesea: Cel mai important e să te rogi! Alții spun să studiezi Biblia, alții să crezi, alții implicarea etc. E frustrant la un moment dat, ce să cred? Părerea mea este că toate sunt importante în felul lor și mai sunt și altele. Eu am început să cred că ceea ce contează este să dai tot ce poți, ce ai. Să iubești cu toată inima, cu tot sufletul, cu tot cugetul, cu toată puterea, cu tot ce ai (Marcu 12,30). Asta contează în cele din urmă! Cred că Satana se hrănește dimineața, la prânz și seara cu descurajarea noastră. Nu contează motivul, dar vrea să te determine sa nu dai tot ce ai, și să o faci constant, dar de fiecare dată din alt motiv…

Nu cred că există secrete în viață, măcar că unii le flutură. Paul Washer spunea odată când făcea multe lucruri pentru Dumnezeu: ”Să știți că nu am nici un secret în viață. Secretul meu e Dumnezeu!” Acesta este cel de al doilea lucru – e important să dai tot ce ai tu, dar Aceluia care trebuie – lui Dumnezeu, nu oamenilor, unui cult, unei idei etc., ci lui Dumnezeu și numai Lui.

Ieși din ofside! Cel rău vrea să te oprească să dai lui Dumnezeu din tot ce ai! Pe unii îi oprește prin complex de neputință, pe alții prin prea mare încredere în sine și nu se pregătesc cum trebuie, apoi eșuează.

Iubește cu tot ce ai! Dacă ai credință, credința lucrează prin dragoste! Dacă ai dragoste, aceasta lucrează prin fapte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s