Investiți în familie!

Am citit un articol bun, scris de fratele Samuel Tuțac aici , în care se răspundea la întrebarea: ”De ce s-au înmulțit fetele rele”?

Primul motiv mi-a plăcut cel mai mult și mi se pare cel mai important, mai greu. Fratele spune așa:

”Atunci când o tânără nu are un tată cu o morală sănătoasă, care să o iubească, să îi poarte de grijă, să o protejeze, ea va căuta să umple acest gol în altă parte. Și dacă este nevoie de relații sexuale pentru a obține dragostea, va fii dispusă să platească acest preț în speranța că va fi iubită.”

Aici eu adaug și la băieți, când tatăl nu are autoritate, cuvânt, sau lipsește, băiatul crede că poate face orice, i se cuvine orice, nu știe de autoritate, nu se gândește la consecințe, pentru că el consideră, înainte să își dea seama prea bine, că nu există autoritate de fel, totul merge după cum te descurci. Viața le va dovedi contrariul, însă nu într-un mod părintesc.

Familia este celula de bază a societății. Cel rău ca să slăbească bisericile, locurile de muncă, o țară, mai întâi atacă familia. Observați legile care se dau cum atacă și apasă familia. Există multe consecințe rele și de ne evitat, dacă nu veghem asupra familiilor.

Și mai este ceva, duceți copii de mici la bisrică, citiți tare Biblia în prezența lor, nu vă întrebați: ”oare ce o înțelege?” pentru că nu din înțelepciune puneți această întrebare. Nu vă rușinați să vă rugați în prezența lor, sau să le spuneți că țineți post într-o zi și de aceea nu mâncați înghețată cu ei.

Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s