Manny Pacquiao și meciul cu Floyd Mayweather

Nu de mult am descoperit pe Manny Pacquiao pe internet. În scurt timp am aflat de meciul lui istoric cu Floyd Mayweather și s-a intâmplat că am văzut și meciul în direct.

Manny este un om foarte credincios. Toată lumea (sportivă) a urmărit cu sufletul la gură acest meci istoric. Europa a știut mai puțin de acest meci, dar toată Asia a fost lângă Manny Pacquiao (este filipinez), după cum toată America a fost lângă Floyd Mayweather (american). De ce a fost un meci istoric? Pentru că erau cei mai buni boxeri ai timpului în categoria lor. Au învins aceiași adversari pe rând, au avut multe victorii la activ, dintre care multe knokout-uri. Floyd este un fenomen în box, el nu a suferit nici o înfrângere, avea 47 de victorii doar. Nici o remiză, nici o înfrângere. Din care 26 erau ko-uri. Asta este mult. Cassius Clay, prietenul lui – Mike Tyson nu au avut așa ceva. Manny însă avea un debit de lovituri mai mare decât Floyd și aceeași precizie. Sansele erau echilibrate.

Pacquiao a pierdut la puncte în fața lui Mayweather. Unii s-au grăbit să facă aluzie la credința lui în această privință.

Pacquiao e diferit. El a lăudat pe Dumnezeu și înainte de meci și după. El vede în Box un mijloc prin care Dumnezeu a făcut dintr-un nimeni – cineva (el a fost un om din stradă la o vârstă fragedă), iar pentru Mayweather boxul nu este totul, ci singurul lucru din viață. (aceasta este o maximă a lui)

Pacquiao are un dar extraordinar de a lupta și se vede foarte bine că e pasionat de Dumnezeu. Întreb, ce ar fi fost dacă ar fi fost pasionat total doar de box? El are activități guvernamentale asemeni lui Schwarzenegger. E un om armonizat. Mayweather nu știe altceva decât box. Dumnezeu dă fiecăruia ce alege.

Viața este mai mult decât box, iar Pacquiao prin alegerea lui este mai bogat, și nu mă refer la cei 80 mil $ câștigați în meciul acesta. Am respect și pentru Mayweather, este un perfecționist, nu luptă cu nimeni dacă nu știe totul despre el, probabil este cel mai prudent boxer din istorie.

Aici – mărturia lui Pacquiao

Avem de învățat din toate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s