Nimic fără Dumnezeu

Dacă nu zideşte Domnul o casă, degeaba lucrează cei ce o zidesc; dacă nu păzeşte Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzeşte.  (Psalmi 127:1)

Nu te lupta pentru un lucru dacă știi că Dumnezeu nu este acolo. Dacă nu ești născut din nou, nu te lupta să fii sfânt ca un credincios. Mai întâi predă-te lui Dumnezeu. Dacă un om nu este născut din nou, nu încerca să îl faci tu sfânt. Îndeamnă-l să se predea! Moody spunea că dacă tragi de un om care nu este născut din nou să meargă pe calea lui Dumnezeu, este ca și cum te-ai lupta un mort. Nu mai fă acest lucru. La fel poate fi și cu partenerul potențial de viață. Dacă nu ai încredințarea că este de la Dumnezeu, nu trage de el.

Dar dacă Dumnezeu te-a născut din nou, acum nu trebuie să stăm degeaba. Când îl vezi pe Dumnezeu că lucrează undeva, acolo să te alături și tu cu toată inima, pentru că atunci un pahar de apă nu vei da pentru Dumnezeu fără să îți primești răsplata. Ideea este nu să nu lucrăm, ci întotdeauna să o facem împreună cu Dumnezeu! Lucrează cu totă inima, cu tot sufletul, cu toată puterea minții tale, dar totdeauna împreună cu Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s