Urări pentru noul an

Dragii mei,

Domnul Isus pune o întrebare pentru zilele noastre:

Care este deci robul credincios şi înţelept pe care l-a pus stăpânul său peste ceata slugilor sale, ca să le dea hrana la vremea hotărâtă?  (Matei 24:45)

Apoi adaugă despre cel ce va fi găsit făcând așa:

Adevărat vă spun că îl va pune peste toate averile sale.  (Matei 24:47)

Dumnezeu să vă binecuvinteze în noul an cu multă credință și mult har, și să aveți multe bucurii în Domnul!

P.S. Aici, câteva explicații 🙂

Fiecare din noi are un loc rânduit de Domnul cu scopul de hrăni pe robii Săi la vremea hotărâtă. Ce se cere de la noi este să fim găsiți credincioși în lucrul încredințat nouă. Chiar dacă lucrarea este grea, mergeți înainte, chiar dacă oamenii sunt incorecți, fii corect, pentru că și Domnul este așa, este o chestiune între noi și Dumnezeu, lumea nu este luată în calcul, trebuie să o biruiești! Odată cineva mi-a spus cu zâmbetul pe buze, în timp ce eu îi spuneam de greutățile lucrări apăsat: ”Welcome to the ministries! :)”. Aceasta ma trezit un pic.

Winston Churchill, atunci când a fost atacat de Adolf Hitler a spus națiunii sale: ”Acesta nu este nicidecum sfârșitul, și nici începutul sfârșitului, ci acesta este sfârșitul a ceea ce sa început!” Poporul a înțeles mesajul și a reacționat ca atare. A fost ca o profeție pentru poporul englez, dar și pentru al doilea război mondial.

Dacă sunt cinstit cu mine și cu dumneavoastră, aceasta este mentalitatea și viziunea creștinului. Pentru el nu există nici un sfârșit, și nici un început de sfârsit, ci un sfârșit a ceea ce s-a început. Biblia lasă să se vadă clar acest lucru.

Ce a început Domnul se va duce cu siguranță la bun sfârșit. Să ne purtăm ca atare! Să avem încredere depilnă în făgăduințele și caracterul lui Dumnezeu!

2 gânduri despre „Urări pentru noul an

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s