In fiecare zi cu Dumnezeu

ImagineOrice faceţi să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni,  (Coloseni 3:23)

De obicei predicatorii se roagă lui Dumnezeu să îi întărească în timpul predicilor, să vorbească prin ei, să fie prezent, să se manifeste. Asta aduce o satisfacție spirituală foarte mare celui ce se roagă așa, pentru că în general Domnul răspunde cu promptitudine la astfel de rugăciuni, pentru Numele Său. Trebuie să descoperim însă trăirea prin puterea lui Dumnezeu în orice facem. Cred că ne putem bucura la fel de orice fel de activitate din lumea aceasta. Dumnezeu a creeat familia și toate structurile de autoritate care sunt în lume vin de la Dumnezeu, ne spune Scriptura. Noi ne împărțim singuri viața în sacru și profan, de ca și cum numai duminica ar fi sfântă la biserică. Toate zilele sunt sfinte! Toate zilele pot avea același freamăt sfânt de duminică, dacă le-am trata cu rugăciune și străduința necesară. Să trăim în fiecare zi cu Dumnezeu! Fiecare secundă din zi să cerem ca Domnul să o trăiască prin noi: fie la servici, fie acasă, fie în vizită sau în alte locuri. Toți acești oameni au nevoie să îl vadă pe Hristos la fel de mult ca și credincioșii din bănci duminica în biserică. Dacă vom începe să ne rugăm și să lucrăm așa în fiecare zi, am putea ajunge ca biserica primară într-o zi, având o mărturie puternică, iar dacă Îl vom implica pe Domnul în fiecare aspect al vieții, El va veni cu mireasma și puterea Lui, și atunci vom avea tot felul de intervenții divine în viața noastră pe care oamenii le vor vedea și nu le vor putea nega.

Să trăim fiecare zi pentru Dumnezeu! Să trăim fiecare zi prin puterea lui Dumnezeu! El să trăiască fiecare secundă din zi în noi! Dacă vom cere asta, vom vedea călăuzirea Lui, e posibil, este cel mai bine așa, este biblic! Noi nu avem nevoie de recreere de la cele spirituale. Noi în Domnul ne odihnim, sau nu vom mai avea odihnă. Dacă vom face asta, vom vedea beneficiile la sfârșitul fiecărei zile.

Despre Enoh se spune: ” …Enoh a umblat cu Dumnezeu trei sute de ani; şi a născut fii şi fiice.” (Geneza 5:22)

Iar ap. Pavel spune: ”Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine.” (Galateni 2:20)

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

sursă foto aici

Un gând despre „In fiecare zi cu Dumnezeu

  1. Ar fi absurd să trăim ca pentru Domnul doar duminica. În celelalte zile hibernăm sau intrăm în moarte clinică? Nu trăim şi atunci? Dar chiar şi aşa „Căci dacă trăim, pentru Domnul trăim; şi dacă murim, pentru Domnul murim. Deci, fie că trăim, fie că murim, noi sîntem ai Domnului.(Rom. 14:8)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s