2 gânduri despre „Skype în viitor

 1. Omul tot timpul a cautat sa inlocueasca ceia ce da Dumnezeu si ceia ce face EL, cu ceia ce inventiaza sau face el, facut din tarana, cu propriile eforturi. Toata tehnologia: da, este spectacolar, inventii extraordinare, dar care totus, nu sant in stare sa umple golul din inima, nu sant in stare(in multe cazuri) sa ne apropie mai mult de Dumnezeu Creatorul Nostru!
  Medicina: cu toate ca a avansat foarte mult nu a descoperit nimic ce ar putea vindeca sufletul, pentru ca medicina este bazata in mare pe materializm, pecand sufletul nu este materie!
  Celularul si in cazul dat Skype, in multe cazuri este util, intr-o clipa te poti auzi cu cine vrei tu te pe fata pamantului formand doar un numar, un cod sau o parola…, si totusi nu santem mai motivati sa cautam Fata Domnului.
  Statistic vorbind: omul pina nusi consuma toate resursile sale, nu este in stare sa se intoarca sa caute Fata Lui Dumnezeu.
  Mai nou, sunt multi „crestini” care au parasit pe Cel ATOTPUTERNIC, pentru ca au ramas afascinati de tehnologie, au fost captivati de ceia ce a inventat omul, s’au increzut in moda viacului acesta(Rom 12), in materializm… si multi sunt astazi captivi.
  DE CE? intreabate si tu…, de ce avem atate epave spirituale in bisericile noastre, de ce ne sunt pline bisericile de spectatori si critici???
  ESTE TIMPUL SA NE TREZIM! VREI TU CU ADEVARAT O TREZIRE SPIRITUALA IN POPORUL LUI DUMNEZEU???

  Sa ne rugam unii pentru altii!
  Cum a fos EL sa fim si noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s