Roada crestinului

In ce ar trebui sa constea roada crestinului? Dumnezeu asteapta ca noi sa aducem roada si sa aducem multa roada. La ce ar trebui sa ne referim in mod concret?

In biserica noastra in curand vom avea serbarea roadelor si deja incepem sa ne gandim la aceste lucruri.

Iata care ar fi roadele asteptate de Dumnezeu de la noi conform lui Ray Confort

  1. Roada pocaintei – Dumnezeu asteapta sa ne pocaim si sa cotinuam sa avem aceasta atitudine in viata pentru orice lastar de amaraciune care tinde sa creasca, pentru ca vor fi lastari tin timp in timp in viata noastra.
  2. Roada recunostintei – Viata noastra ar trebui sa fie un fluviu de recunostinta pentru Dumnezeu pentru ceea ce deja a facut pentru noi, si este suficient, desavarsit si nimic de adaugat: Hristos a murit pentru pacatele noastre, Ne-a nascut din nou, ne-a dat Duhul Sfant si Cuvantul Sau. Pentru toate acestea trebuie sa ii multumim toata viata noastra si tot ce facem sa fie doar recunostinta pentru ce a facut, nu pentru a cauta vre’un merit.
  3. Roada faptelor bune – noi trebuie sa fim cei dintai in fapte bune. Stim ca nu suntem mantuiti prin fapte, dar mantuirea duce la tot felul de fapte bune, la a fii cei dintai in fapte bune. Asteapta Dumnezeu de la noi aceste lucruri!
  4. Roada Duhului Sfant – Dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, facerea de bine, credinciosia, blandetea, infranarea poftelor.
  5. Roada dreptatii – se asteapta de la noi sa nu umblam cu nedreptate in treburi fata de frati sau oameni. Sa fim drepti si corecti in toate lucrurile; dreptatea, mila, credinciosia sunt cele mai importante lucruri din lege spunea Domnul Iisus.

Domnul sa lucreze!

Un gând despre „Roada crestinului

  1. Shalom!

    Roadele expuse sunt daruri de CARACTER. Noi trebuie intotdeauna sa cultivam , mai intai de toate, un CARACTER Sfant si integru dupa Voia Lui, un Caracter ca al Lui. Numai un asemenea CARACTER va sustine Lucrarea si Revelatia de mai tarziu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s