Depaseste obstacolul

Filipeni 4:8 Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, şi orice laudă, aceea să vă însufleţească.


„Daca va ganditi la infrangere, va conjur, eliberati-va de asemenea ganduri, pentru ca, gandindu-va la infrangere, veti fi infrant. Adoptati atitudinea „Cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi”.
Pentru a depasi orice obstacol in primul rand: sa nu va fie teama de el, obisnuiti-va cu gandul ca Dumnezeu e alaturi de voi si ca, sprijiniti de El, puteti invinge orice. Asadar, cel mai important lucru cu privire la un obstacol este, pur si simplu, sa-l infruntati, sa nu va plangeti si sa nu jeliti, ci sa-l atacati cu hotarare. Nu va petreceti viata tanguindu-va ca niste animale, pe jumatate infranti. Dati piept cu obstacolele si lupati-va cu ele. Veti descoperi ca nu au nici jumatate din forta de care va temeati. Puteti sa faceti toate acestea daca aveti credinta, credinta in Dumnezeu si credinta in dumneavoastra insiva. Credinta este calitatea cheie. E suficienta. De fapt, e mai mult decat suficienta.”
– Pastorul Norman Vicent Pearle

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s