Adevărata motivație

hqdefaultPaul Washer, când era în Peru misionar, mărturisea o experiență. Într-o zi vestea evanghelia cu biblia în mână într-o piată. Odată a venit la el un bărbat, i-a luat biblia, a dat cu ea de pământ și apoi l-a scuripat în față. Fratele Paul mâhnit s-a aplecat să ia biblia și își zicea în sine: „Nu merită oamenii aceștia să le vestesc evanghelia, voi pleca din locul acesta…”. Apoi Duhul Domnului i-a spus: „Oamenii aceștia nu merită să le vestești evanghelia, dar Domnul Isus merită ca să vestești evanghelia Lui oamenilor acestora!”. Când a ridicat biblia de jos, s-a șters pe față, a deschis biblia și a începur să vorbească mai departe.

1319870ed3af12e0f539b70b5884018fSamuel Kamaleson avea o voce foarte frumoasă, cânta pentru diverși regizori de filme înainte să devină creștin. Într-o zi când a auzit evanghelia a crezul și a fost schimbat. Era odată într-o piată și a auzit vocea Domnului spunându-i să cânte despre El. Atunci a spus Domnului că oamenii îl vor considera nebun. Domnul i-a răspuns atunci: „Vrei să te socotesc Eu nebun pentru ceea ce faci?!” Atunci a închis ochii și a început să cânte, și oamenii se adunau cu mulțimile în jurul lui. De atunci nu i-a mai fost rușine să cânte sau să vorbească despre Isus.

Aceasta este adevărata motivație pentru tot ce facem în fața tuturor obstacolelor!

Sursă foto PW

Sursă foto SK

6 gânduri despre „Adevărata motivație

  1. Minunat este Domnul nostru care a suferit atata pt noi indiferent de orice criteriu omenesc. Iubirea lui fara margini ne asteapta zi de zi sa devenim demni de chemarea sa.

  2. Uneori adevarata chemare si frumusetea unor lucruri de nepretuit se ascunde in lucrurile mici care ne inconjoara. E bine ca ajungem totusi sa le descoperim, chiar daca mai tarziu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s