Tinta celui rau

Cand Satan a ispitit pe Isus (Matei 4,1-11), vedem ca el avea un scop precis:

–       El nu era nicidecum agresiv, in mod vadit rau sau neplacut, dimpotriva era subtil, placut, interesat de nevoile Domnului: fizice (foame), sufletesti (slava lumii), duhovnicesti (slava cerului de pe streasina templului).

–       Singurul scop al Satanei era sa il faca sa greseasca cu cel mai mic lucru fata de Dumnezeu. Tot ce poate sa iti faca cel rau este sa te faca sa te certi, sa gresesti cu ceva, nu fata de el, ci fata de Dumnezeu. Cel rau vrea sa creeze cea mai mica fisura intre tine si Dumnezeu. Dupa ce ai facut asta, legile universului si ale firii sunt de asa fel incat tu devii din ce in ce mai robit lui.

–       De aici vedem utilitatea tintei legii: sa iubesti pe Dumnezeu cu tot ce ai, si pe aproapele tau ca pe tine insuti.

Tine-ti relatia stransa cu Dumnezeu! Pretuiti acest lucru! E cel mai de pret lucru din viata noastra. Lasati restul, toate isi pierd valoarea sau si-o primesc in functie de acest lucru.

3 gânduri despre „Tinta celui rau

 1. Am lansat site-ul http://www.satanism.ro pentru a-i ajuta pe cei care vor sa renunte la ocultism. Va trimitem mai jos pagina de deschidere.

  Suntem interesati de promovarea pe bloguri si site-uri crestine, pentru a informa crestinii cu privire la pericolele ocultismului si pentru a gasi parteneri.

  Sunteti de acord sa facem schimb de linkuri? Daca da, va rugam sa ne anuntati.

  Echipa Eliberare de sub puterea intunericului

  http://www.satanism.ro

  http://www.satanisti.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s