Ursuletul defect

Un baietel era intr-un magazin cu papusi. Gaseste un ursulet cu piciorul rupt, se duce la vanzator, ii spune ca papusa aceasta ii place si vrea sa o cumpere, la care vanzatorul spune ca ceva este in neregula si ca trebuie sa cumpere o papusa intreaga, fara defectiuni. Ursuletul avea piciorul rupt! La care copilul isi sumeteca pantalonul de la piciorul stang. Avea o proteza.. Si eu am avut piciorul rupt, ursuletul acesta are nevoie de cineva care sa il poata intelege. Eu am trecut prin asa ceva.

In lume sunt atatia oameni care au nevoie de cineva care sa ii poata intelege..

9 gânduri despre „Ursuletul defect

  1. Ce mai faci Florin ? Ce-ti mai face familia ? Sper ca sunteti toti bine, noi, la fel suntem ok. Cat despre „ursulet”…noi toti suntem schiopi , tocmai de aceea avem cu totii nevoie de Doctor ! Zi buna !

    1. Te salut Cristi! 🙂 ma bucur sa aud vesti de la voi! Suntem bine, mai asteptam un copilas 🙂 ne pregatim, in rest multumim lui Dumnezeu. Ma bucur de observatia ta cu „ursuletul”! Aven nevoie de cei ce inteleg asta, in rest, se ocupa Dumnezeu
      Toate bune!

  2. Buna Florin. Frumoasa lectie cu ursuletul defect. Multi dintre noi nu vad ca suntem schiopi, orbi, surzi. Dar avem cel mai mare Doctor. La El gasim medicamentul cel mai ef icace, dar pentru aceasta si noi trebuie sa avem bunavointa de aaccepta acest medicament. El este sprijinul nostru pentru a merge drept pe calea credintei si nu schiopatand, are alifie penteu ochii ca sa vedem clar adevarul si sa nu calcam stramb, si tot El ne ajuta sa azim, bataile la usa, si noi auzim cuvintele Domnului si trebuie sa le si facem (Luca 6: 46-49). Noi avem urechi ca sa auzim cu ele (Matei 4:23; Luca 14:35) Acest Doctor este Domnul Isus Hristos. Florin ma bucur pentru tine si familia ta, pentru copilasul pe care il asteptati si Domnul sa va binecuvanteze atat pe parinti cat si pe copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s