Intalnire cu Dumnezeu – D.L. Moody

D.L. Moody spunea:

“ Am inceput sa plang ca niciodata pana atunci, din cauza unei mari binecuvantari a lui Dumnezeu. Foamea imi crescu; am simtit intr-adevar ca nu mai vreau sa traiesc. (Fusese crestin, insa nu doar atat, ci si un lucrator, responsabil cu o Misiune care dura de mai multa vreme; ii facea pe oameni sa se intoarca la Dumnezeu, dar totusi si dorea mai mult). Am continuat sa strig inaintea lui Dumnezeu ca sa ma umple de Duhul Lui cel Sfant. Ei bine, intr’o zi, pe cand ma aflam la New York  – oh, ce zi, nici nu o pot descrie in cuvinte, de multe ori o pomenesc. Aproape ca a fsot o experienta prea sfanta ca sa o pot numi. Pavel a avut o experienta despre care nu a vorbit timp de paisprezece ani. Tot ce pot sa spun este ca Dumnezeu mi S-a revelat si am avut parte de o asemenea descoperire a dragostei Lui incat a trebuit sa-I cer ca mana Lui sa ramana peste mine”

A fost atat de coplesitor, s-a simtit ca si cum urma sa fie zdrobit din punct de vedere fizic. Dragostea lui Dumnezeu! Aceasta este “dragostea lui Dumnezeu varsata in inimia noastra”.  Aceasta este ceea ce l-a intors pe D.L. Moody de la o lucrare frumoasa, regulata si obisnuita, la o evanghelizare care a fost in mod vizibil folosita de Dumnezeu in aceasta tara, dar si in alte tari.

* Dr. Martyn Lloid  Jones – “Bucurie negraita: botezul si darurile Duhului Sfant” – Editura Perla Suferintei, Suceava 2006

4 gânduri despre „Intalnire cu Dumnezeu – D.L. Moody

  1. In primul rand trebuie sa va multumesc, frate Florin, ca ati avut taria si curajul , necesare, sa publicati astfel de experiente ale oamenilor care au facut ceva istorie cu Dumnezeu, inainte , si de la care multi crestini contemporani au ce invata. Asa cum am precizat, la o alta postare , experientel;e noastre cu Dumnezeu nu tin de intelectualism / non-intelectulism. Nu, in niciun caz. Ele tin de FOAMEA NOASTRA LAUNTRICA dupa Dumnezeu.
    Da, exista o UMPLERE cu Duhul Sfant! Exista un Botez , o experienta unica cu Dumnezeul vesnic.
    Ma rog ca Dumnezeu sa genereze in multe inimi o foame autentica dupa Prezenta Sa, si cat mai multi sa fie umpluti pana la revarsare cu Acest Dulce si Minunat Duh Sfant. Amin!

    1. Da Tabita, se poate, uite cartea:

      Dr. Martyn Lloid Jones – “Bucurie negraita: botezul si darurile Duhului Sfant” – Editura Perla Suferintei, Suceava 2006.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s