O inima curata

“Ferice de cei cu inima curata, cati ei vor vedea pe Dumnezeu” Mat. 5,8

Poate ca unii se gandesc in iei insisi ca au o inima curata, si spun: “Oh, ce bine de mine ca am inima impacata si linistita, asta presupune curatie. Il voi vedea pe Dumnezeu.“ Adesea linistea interioarea este confundata cu pacea lui Dumnezeu si curatie interioara. Insa daca aceasta liniste vine din nepasare, confort si bunastare, atunci este o pace dar nu neaparat dupa voia lui Dumnezeu.

Iata ce spune dr. Martin Lioyd Jones despre cei cu inima curata:

Cine sunt deci cei cu inima curata?

–   Aceia care plang din cauza necuratiei inimii lor – pentru ca singura cale de a avea o inima curata este sa iti dai seama ca ai o inima murdara si sa plangi din aceasta cauza, in asa fel incat sa faci sinturul lucru care poate duce la curatie si la puritate. Sa o aduci la crucea lui Hristos. rin sangele lui poti fi regenerat deplin.

8 gânduri despre „O inima curata

  1. Si daca am ajuns constienti de starea inimii si ne gandim la ceea ce inima a savarsit deja, dar la ceea ce este inima capabila sa infaptuiasca?? Si aceasta o cunoaste DUMNEZEU. De aceea este atat de necesar sa ne predam inima lui Hristos. Numai El o poate curati. Numai El o poate aseza intr-o stare potrivita, dupa Voia Lui.

    1. Amin! Numai El o poate prelucra. Noi chiar daca o vedem cum este, nu avem multa putere asupra ei. Noi putem sa strigam la Dumnezeu si asa suntem ajutati.

  2. Shalom!

    Eu cred ca nu exista PACE fara Christos. Nici macar liniste. Linistea este efectul pacii launtrice , este manifestarea ei in plan vizibil. Altfel cum ne-am explica numarul mare de oameni nefericiti ( multi dintre ei se refugiaza in droguri, in ocultism etc ) cu bani, cu situatie, cu renume.
    Natura umana tanjeste dupa fericire si pace. Tanjeste dupa Acela care a creat-o. Iar singura Cale catre EL este Fiul Sau, Isus Christos. In Jertfa Lui rezida Pacea aceea atat de indelung visata si dorita. Numai la Crucea Lui inima se limpezeste de tot trecutul murdar, si in sfarsit poate incepe O VIATA NOUA. Glorie Mielului lui Dumnezeu care a ridicat pacatul si durerea intregii lumi!
    E-atat de simpla Mantuirea! E-atat de mareata Mantuirea. Totul i se datoraza doar lui Dumnezeu. Intinde si tu mana, si ia-o pentru tine. Acum. Si el iti va da o inima noua, schimbata, nascuta din Duhul Sfant. Nu vei mai fi acelasi/ aceeasi. Vei incepe sa semeni cu Tatal tau, si cu Fratele tau mai mare. Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s