6 gânduri despre „Eclipsa totala

 1. Multumesc pentru acest video, este extraordinar o evanghelizare in cinci minute jumate. Eu am plins sint sigura ca si alti au fost cercetati.

  1. Florina, bine ai venit pe aici! 🙂 Mesajul acestei scenete este foarte important, ca raul poate fi infrant, nu prin noi este adevarat, Dumnezeu au facut’o deja pentru noi. Si mi-a mai placut ceva in sceneta! Cand fata a inceput sa vorbeasca cu Dumnezeu in rugaciune, totul a inceput sa se intample! 🙂 Spre binele ei.

 2. Foarte semnificativ filmuletul. Toate pacatele pot fi iertate daca te caiesti de ele, mai putin sinuciderea. Celui ce-si pune capat singur zilelor, nu i se oficiaza nici slujba de inmormantare. De aceasta deznadejde scapi numai prin nadejdea in Dumnezeu si intoarcerea la El prin cainta.

  1. Maria, asa este. Toate pacatele pot fi iertate. Sinuciderea ramane un pacat ultim si grozav. Cineva spunea ca sinuciderea este solutia finala a Satanei, prin ea promite eliberarea, de fapt este condamnarea pentru totdeauna. Insa aceasta subtila si rafinata ispita, este de fapt chemarea divina de a da viata ta Altuia pentru a te scapa de rau.

   Tu primesti viata, dar ai dreptul sa faci ce vrei cu ea, sa o ti pentru tine sau sa o dai altuia, insa nu mortii, ci lui Dumnezeu.

   Concluzia omului ca nu isi poate face viata fericita, sau macar mai buna de unul singur, este adevarata.

   El ne indeamna sa ne dam vietile Lui, si asa vom fi eliberati, vom experimenta liberatea si fericirea. Sunt lucruri reale, nu doar incurazari emotionale.

 3. Arunca toate poverile tale la poala crucii lui Isus,si El va arunca in marea uitarii tot ce a fost rau si murdar in viata ta.Caci sangele Lui sfant te curateste de orice pacat si te face mai alb decat zapada,dar ai grija sa-ti pastrezi haina neprihanirii curata si sa n-o mai patezi in noroiul pacatului.

 4. Shalom!

  Yes, very sad! Cam asta este starea majoritatii oamenlor fara de HRISTOS. Nu trebuie sa ne nire sau sa ne ingrozeasca, doar ” cine are pe Fiul are Viata, cine nu are pe Fiul, nu are Viata”. Cred ca in asemenea conditii Biserica- TOT ce are mai bun Dumnezeu pe pamant- este chemata la slujba de Mijlocire si Evanghelizare. Sa renuntam la prejudecati, la ” ochiul rau”, la dispute inutile, si sa ne inrolam cu toata DRAGOSTEA in aceasta MARE TRIMITERE. Chiar trebuie sa intelegem ce vremuri traim! Suntem in timpul ” de zabava” al Mirelui. Cu ce vom veni inaintea Lui? Ce-I vom pune inainte, tinand cont de talantii incredintati? Fie ca Domnul sa ne dea intotdeauna ” gandul Lui.” Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s