La mare

M-am intors de la mare si v-am adus cateva materiale video, semn ca m-am gandit la voi 🙂

Un rasarit de soare. In trei minunte soarele rasare, pe la 5:30. Mie imi place sa ma scol de dimineata si la mare este excelent sa fii de dimineata afara 🙂


Aici este o mare linistita, loc in care imi placea sa ma retrag adesea. Sunt un melancolic, ce sa mai. Desi ciudat, ca imi plac foarte mult si oamenii, sau intre oameni 🙂

Si, curios pentru mine, am vazut pe cer niste pasari mari care semanau cu niste lebede, dar ma gandeam ce sa caute la mare lebedele? Si totusi era adevarat.

4 gânduri despre „La mare

 1. Pace frate Florin si Domnul sa va binecuvanteze.
  Mi-au placut inregistrarile facute la mare, in special cea cu lebedele pentru ca acolo se aud si glasurile a doi copii probabil ai dumneavoastra. Ma gandesc ca daca noi oamenii batrani am putea fii ca niste copii, cu sinceritatea lor, cu trairea intensa a sentimentelor, daca unele lucruri am putea sa le uitam asa de repede ca un copil (copii se cearta si dupa cinci minute uita si sunt prieteni si se joaca impreuna) iar altele sa le memoram ca un copil, daca am putea sa iubim ca un copil ( si ura lor se trensforma in dragoste). Si Domnul Isus ne indeamna sa avem aceste calitati ca a copiilor in Matei 18:1-6, Luca 18:15-17.
  Domnul sa va binecuvanteze, pe dumneavoastra si familia dumneavoastra va salut cu Coloseni 1:2

 2. Multuemsc frate Ion!

  Si eu invat de la ei multe lucruri in perioada asta 🙂 Sunt minunati. Cand m-am intors la Dumnezeu am devenit si eu mai copil, pana atunci incepusem sa am fumuri in cap de adult: serios, sobru, zambeam putin, ca eu as fi fara greseala, ca am dreptate intotdeauna, nu mai vorbesc de iertare, suparere sau ranchiuna.. Copii sunt diferiti in privinta asta. Comportamentul lor ni se potriveste perfect, mai ales in relatia noastra cu Dumnezeu, cu Biblia.

 3. Ce mi-a placut marea! Sint din Constanta stabilita in USA si m-am bucurat sa vad locurile natale .Le-am recunoscut cred ;portul Tomis si pe faleza la Cazino daca nu ma insel .Si mie imi placea marea dimineata ,lucram la Mama la oficiul postal si in fiecare dimineata se auzea pe plaja la microfon;”Buna dimineata soare,ai venit in viata mea ,te iubesc si eu si marea ,soare bun si luminos….cam asa .Amintiri ,amintiri.
  Domnul sa te binecuvinteze.Multumim.

 4. Marea ma linisteste si este o ilustratia perfecta a sufletului meu: cand linistita, cand tulburata sau in furtuna, totdeauna in miscare. Insa Dumnezeu a stabilit legi si marii, peste care sa nu treaca, asa ca totul este sub conrol.

  Incantat de vizita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s